Таку смакоту ви ще не куштували: таємний інгредієнт зробить тушковану капусту незрівнянною

9 травня 2023, 11:43
Тушковану капусту можна зробити золотистою та пікантною, якщо скористатися дивовижним трюком.
тушеная капуста
Як тушкувати капусту? / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Кожен з нас полюбляє поласувати тушкованою капустою, адже ця страва доволі проста у приготуванні та ще й дуже корисна для організму. А якщо до тушкованої капусти додати м'ясо, гриби чи чорнослив, то смак вийде просто незрівнянним. Проте цю страву можна зробити ще апетитнішою. Після приготування капуста вийде хрумкою та золотистою. Главред розповідає, як смачно приготувати тушковану капусту, аби здивувати усіх друзів та близьких.

Досвідчені господині кажуть, що один секретний інгредієнт, який точно знайдеться на кожній кухні, може надати тушкованій капусті ідеальної консистенції. Адже часто буває так, що попри відмінний смак, зовнішній вигляд страви бажає мати кращого. Після приготування капуста нерідко перетворюється на кашу. Водночас страву можна врятувати, додавши до неї лише один компонент.

Отож, секрет приготування ідеальної тушкованої капусти криється у тому, що хитрі кулінари додають до неї звичайний столовий оцет (9%). Ви будете здивовані, коли скористаєтесь цим лайфхаком. Готова страва набуде більш виразніших ноток та матиме приємну пікантність.

Якщо ви задаєтесь питанням, скільки оцту потрібно додати до тушкованої капусти, то тут все залежить від ваших уподобань. Зазвичай господині додають до 1 кілограма капусти 1 столову ложку оцту. Проте ви можете варіювати цю пропорцію, якщо хочете зробити страву більш або менш пікантною.

Зауважте, що оцет потрібно додавати до капусти тільки тоді, коли вона вже трохи протушкується. Як правило, оцет потрібно додавати приблизно через 30 хвилин після того, як капуста почала тушкуватись.

Тепер ви знаєте, як тушкувати капусту, щоб її смак та аромат усіх захопив. Ваші рідні точно попросять добавки, адже від такої смакоти просто неможливо відірватись!

Дивіться відео - журналісти провели рейд магазинами і дізналися, як магазини завищують ціни на соціальні продукти:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти