Таро прогноз для Раків на 2022 рік: астролог назвала найскладніший та найщасливіший місяць

28 грудня 2021, 05:28
У серпні Раки вийдуть переможцями з усіх складних ситуацій, в жовтні буде напружена ситуація з грошима, а в грудні все налагодиться, свідчить гороскоп Таро.
таро
Гороскоп на картах Таро на рік 2022 для Раків обіцяє їм багато прибутків / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп по картах Таро для Раків на весь 2022 рік.

За її словами, рік буде грошовим. Найважливіші місяці 2022 року для Раків - це березень і грудень. Кінець року ознаменується тим, що Раки візьмуть своє життя під контроль, розповіла експерт на своєму Youtube-каналі.

Таро прогноз на січень 2022 Рак - 8 пентаклів

Карта майстерності. У перший місяць нового року Раки підуть вчитися, підвищувати кваліфікацію - і ці гроші, які ви заплатите за навчання, виправдаються. Буде багато роботи, клієнтів і прибутку.

Таро прогноз на лютий 2022 Рак - карта 7 пентаклів

Вам трохи доведеться почекати прибутку. Ви зробили правильні інвестиції та скоро отримаєте результат. Також можна отримати дохід за раніше виконану роботу. Може бути новина про вагітність.

Таро прогноз на березень 2022 Рак - карта Справедливість

Важлива співбесіда, рішення суду, отримання важливого юридичного документа, укладення угоди. При цьому в березні хтось не захоче піти вам назустріч, попередив гороскоп таро.

Таро прогноз на квітень 2022 для Раків - карта 7 Жезлів

Ракам доведеться відстоювати свою територію, свободу, право. У цьому вони досягнуть успіху. Якщо вам потрібно складати іспити або пройти співбесіду, то успіх вам забезпечено, хоча і доведеться поборотися.

Таро прогноз на травень 2022 для Раків - карта 8 пентаклів

Ситуація, яка у Раків була в січні, повториться в травні. Якщо ви працювали над якимось проектом, то до вас повернеться той самий клієнт, і ви отримаєте замовлення. За свою майстерність ви отримаєте або гроші, або нагороду, або визнання. Травень хороший в плані кар'єри і визнання.

Таро прогноз на червень 2022 Рак - карта 3 пентаклів

Ракам доведеться проявити свою креативність у виконанні творчого проекту. Представники знака робитимуть щось нове, і їм це буде дуже цікаво.

читайте такожГороскоп на січень 2022 року для Раків: проблеми з грошима, повернення колишнього і новий імідж

Таро прогноз на липень 2022 для Раків - карта 2 жезлів

Карта зростання і розвитку. У вас вже є досягнення, накопичення, досвід, знання. Але вам хочеться ще більшого - розширити бізнес, вивести його в онлайн, переїхати. Раки будуть отримувати нові знання й, можливо, відправляться в поїздку для розширення своїх горизонтів.

Таро прогноз на серпень 2022 Рак - карта 9 жезлів

Труднощі, які вам довелося долати в квітні, нарешті закінчаться. Раки вийдуть із ситуації переможцями, свідчить таро прогноз.

Таро прогноз на вересень 2022 для Раків - карта 6 мечів

Те, що ви закінчите в серпні, дозволить вам рушити далі у вересні. Раки зможуть поміняти роботу, почати нову справу. Сіра смуга життя закінчиться і почнеться світла. Всі зміни будуть на краще. Деякі Раки відправляться у подорож.

Таро прогноз на жовтень 2022 для Раків - карта 5 пентаклів

Напружена фінансова ситуація. У Раків або будуть дуже великі витрати, або зменшаться доходи. Деякі представники знака залишаться без роботи, попередив гороскоп Таро.

Таро прогноз на 2022 на листопад Рак - карта 10 мечів

У листопаді на Раків чекає втома, повернення додому, велика кількість роботи.

Деякі Раки будуть дуже сильно прив'язані до дому, наприклад, через маленьку дитину. Хтось отримає пропозицію руки та серця, відповідно, ці тенета прив'яжуть їх до однієї людини. У плані роботи багато відповідальності ляже на ваші плечі. Астролог каже, що Ракам буде, що відсвяткувати, але це буде нелегко.

Таро прогноз на 2022 на грудень для Раків - карта Колісниця

Події розвиватимуться у потрібному вам ритмі. Ви керуєте своїм життям і знаєте, куди ви рухаєтеся.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти