Таролог спрогнозувала, чого українцям на тижні чекати від окупантів у плані ракетних ударів

3 березня 2023, 16:15оновлено 20 березня 2023, 11:48
Экстрасенс і таролог Людмила ХОМУТОВСЬКА зробила розклад на картах Таро і визначила, що чекає Україну на цьому тижні.
Вибух, ХОМУТОВСЬКА
Людмила Хомутовська / скріншот з відео ua.depositphotos.com

На жаль, найближчим часом скорочується загроза нанесення ракетних ударів окупантами по Україні. Про це стверджує відомий таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська.

За її словами, як і раніше зберігається загроза масованих ракетних атак - і країна-агресор продовжить обстрілювати українські міста та об'єкти інфраструктури.

"Я думаю, що обстріли будуть. Росія накопичила ракети і є команда, щоб вони летіли. Якщо говорити про сталість, то карти все-таки говорять, що війна не вщухне. Обстріли ще будуть по Україні, на лінії фронту вони взагалі нескінченні", − сказала Хомутовська.

Як каже таролог, в розкладі також випала карта "імператриця", яка стверджує, що ЗСУ західні союзники поставлять потужну зброю – наприклад, танки або артилерію.

Хто така Людмила Хомутовська

Людмила Хомутовська - відомий український таролог, екстрасенс, регресолог, біоенергет.

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влад Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас можуть зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти