Таролог спрогнозувала, коли може закінчитися війна

10 жовтня 2022, 18:39
За словами таролога, юридично Україна буде ще рік або два судитися з Росією. Тобто будуть розгляди щодо репарацій і всякого роду контрибуцій.
астролог, війна в Україні, українські військові
Таролог спрогнозувала, коли може закінчитися війна / Reuters, pixabay.com

Повномасштабні військові дії між ЗСУ і російськими окупантами закінчаться навесні 2023 року. Такий прогноз відомий екстрасенс і Таролог Людмила Хомутовська зробила в інтерв'ю YouTube-каналу TOP.

За її словами, юридично Україна буде ще рік або два судитися з Росією. Тобто будуть розгляди щодо репарацій і всякого роду контрибуцій. Водночас вона уточнила, що це вже буде не військова історія, а юридична.

Нагадаємо, згідно з прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, цілком можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

Астролог Ангеліна Вакуліна попередила про загрозу швидкого загострення війни. Експерт не виключає, що війна в країні може затягнутися. Нелегкий період буде також протягом осені

"Історія на рівні юристів довготривала. Але закінчення війни ми чекаємо в 2023 році навесні. Нічого не змінюється", - заявила Хомутовська.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти