Гороскоп на березень 2022 для Овнів: таємний роман, підступи колег і неймовірна удача

22 лютого 2022, 06:44
На молодик 2 березня 2022 Овнів чекає кульмінація та перехід на новий рівень, а 5 і 6 числа представники знака зловлять удачу за хвіст, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп, Овен
В кінці місяця Овни можуть відчути втому і занепад сил, каже гороскоп на березень 2022 / Колаж ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на березень 2022 року для Овнів.

В цілому, березень - хороший місяць для нових починань, проектів і планів на майбутнє. При цьому важливо звернути увагу на здоров'я. Якщо є якісь проблеми, то краще звернутися до лікаря, розповіла астролог на своем Youtube-каналі.

2 березня - молодик у дванадцятому будинку гороскопу. Це сектор, який символізує завершення або кульмінацію якогось процесу.

Які події можуть початися в житті Овнів з 2 березня:

  • імміграція;
  • далекі поїздки або відрядження за кордон;
  • навчання в іншій країні;
  • контакти з кимось, хто знаходиться далеко;
  • дистанційна робота.

"Також Овни можуть отримати подарунок або їм пощастить у справі, в якій вони навіть не розраховували на удачу", - каже гороскоп 2022.

Астролог попередила, що молодик 2 березня може принести Овнам звільнення і втрату, але водночас і отримання якогось блага. Наприклад, представники знака можуть отримати спадщину, дохід з таємних джерел.

Крім того, відкриються таємниці або почнуться стосунки, які не захочеться афішувати.

Молодик 2 березня - гарний час для того, щоби відправитися в санаторій, ретрит або запланувати зачаття.

"Березень -хороший місяць для того, щоби виходити на новий рівень, планувати майбутнє, адже в цьому місяці немає жодної ретроградної планети", - додала астролог.

6 березня Сонце з'єднається з Юпітером в цьому ж дванадцятому будинку гороскопу - це буває раз на рік і вважається, що це дуже хороший день.

"Юпітер - планета удачі та везіння, а Сонце - це наша енергія. 5 і 6 березня - дуже хороші дні, коли в чомусь вам пощастить або ви ухвалите правильне рішення", - сказала астролог.

Ці дні гарні для освіти, подорожей та міжнародного бізнесу. У Овнів може відбутися знайомство з іноземцем, бізнес вийде на міжнародний рівень, очікується отримання диплома або перемога в суді.

7 березня Венера з'єднується з Марсом в одинадцятому будинку гороскопу. На Овнів чекають знайомства з новими друзями, входження в новий колектив, підписання контракту або початок проекту.

11 березня Меркурій - планета інформації та новин - змінює знак. Овни отримають звісточку від когось із минулого або від людини, з якою давно не спілкувалися.

Це період, коли доведеться здійснювати збір інформації або оформляти документи, щоби вчитися або працювати за кордоном.

читайте такожГороскоп для Тельців на березень 2022: у коханні - третій зайвий, на роботі - підвищення

18 березня - повня в шостому будинку гороскопу, це сектор роботи.

"Тут буде або завершення якоїсь роботи, за яку Ви отримаєте гроші, або проекту, який ви здасте, або новина про вашу організацію, боса, колег. Хтось може звільнитися. Повня також часто висвітлює інформацію, яку ви не знали. Наприклад, ви дізнаєтеся, що ваша колега будує підступи проти вас або що вас переводять в інший відділ, або ви отримуєте підвищення", - розповіла Перл.

Не виключено, що доведеться подбати про вашу домашню тварину. Може, це буде просто планове відвідування ветеринара.

Астролог порадила бути уважним до свого здоров'я 18 березня.

"Якщо ви погано почуватиметеся, потрібно здати аналізи, пройти обстеження. Овни можуть вирішити кинути погані звички або сісти на дієту - настане якраз дуже вдалий період для цього", - каже гороскоп 2022.

В кінці місяця Овна можуть відчути втому і занепад сил. Але 21 березня все прийде в норму, оскільки Сонце входить в знак Овна. У цей день представники знака можуть отримати хороші новини, прийдуть гроші, стан здоров'я покращиться, підніметься самооцінка.

З 28 березня Овни будуть більш товариські, очікується більше контактів.

"У вас буде більше енергії, більше бажання, нові наміри та нові мрії", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти