"Точно станеться": астролог спрогнозував прорив ЗСУ до Криму і назвав дату

1 червня 2023, 00:13
Астролог прогнозує, що незабаром на ЗСУ чекає сміливий і стрімкий наступ, а також прорив російського фронту.
'Точно станеться': астролог спрогнозував прорив ЗСУ до Криму і назвав дату
Астролог спрогнозував прорив ЗСУ до Криму / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на червень 2023 та розповів, що чекає на нас у перший місяць літа. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

"Марс, планета ділової активності та бізнесу, у другій половині червня 2023 року розташується в знаку Лева, де залишатиметься до кінця місяця і всю першу декаду липня. У цей період буде велике бажання показати себе, запустити амбітний проєкт і застосовувати свої таланти. Якщо до цього багатьма діловими людьми рухали емоції, оскільки Марс проходив по знаку Рака, то в червні всіма почнуть рухати амбіції та прагнення виділитися на загальному тлі. Тому реклама і шоу-бізнес будуть процвітати", - розповів астролог.

Як зазначив Росс, через те, що багато хто в червні намагатиметься демонструвати тільки найкращі свої сторони, далеко не все, що буде показано (в тому числі в рекламі), буде відповідати дійсності. Тому слід бути обережнішими і не вестися на красиву обгортку.

"Справи, розпочаті в червні-2023, будуть відрізнятися сміливістю та епатажем. На ЗСУ чекає сміливий і стрімкий наступ, а також прорив російського фронту. "Військова" комбінація планет просто приголомшлива і зухвала", - повідомив астролог.

За його словами, у червні і українська армія, і кожен із нас буде здатний добитися реалізації задуманого сміливо і за будь-яку ціну, голосно заявивши про себе. Сміливість – це головна якість, яку буде давати Марс у Леві.

"На фронті точно станеться щось несподіване в 20-х числах червня, припускаю, що це буде прорив до Криму", - зазначив Росс.

Також він підкреслив, що наприкінці місяця виникне небезпека щось втратити або зіткнутися з несподіванкою, особливо поблизу напруженого аспекту Марса та Урана. Найбільш провальний період – поблизу 26 червня. Тому 25-27 червня краще не організовувати важливих зустрічей і вирішення важливих питань із бізнес-партнерами, оскільки в справах можуть виникнути форс-мажори, несподівані повороти і найбільш непередбачувані ситуації.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться гороскоп від Влада Росса на червень:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти