Тільки 3% найрозумніших можуть знайти помилку на зображенні півня за 4 секунди

27 червня 2023, 00:54оновлено 27 червня 2023, 15:27
5177
У Мережі з'явилася цікава головоломка, яку не кожен може розгадати. У вас є лише 4 секунди, щоб знайти помилку на зображенні півня.
головоломка
Тільки геній впорається із цим завданням / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, kettlemind

Головоломки – це перевірений і надійний метод розвитку нестандартного мислення та здібностей до вирішення складних задач. Також розгадування головоломок знімає стрес та піднімає настрій, даючи мозку необхідну розрядку.

У Мережі з'явилася цікава головоломка, яку не кожен може розгадати, пише jagranjosh. Так, на малюнку зображено самотнього півня, який стоїть посеред ферми. З цим зображенням півня щось не так, і помітять це лише справжні генії. Для цієї мозкової головоломки також встановлено обмеження за часом. У вас є лише 4 секунди, щоб знайти помилку на малюнку. Отже, встановлюйте таймер та починайте.

Зауважимо, що раніше ми розповідали про цікаву оптичну ілюзію, яку не можуть розгадати 99% людей: треба знайти коня за 3 секунди.

відео дня
Тільки 3% найрозумніших можуть знайти помилку на зображенні півня за 4 секунди
Спробуйте знайти помилку на зображенні / kettlemind

Ця головоломка є ідеальним способом оцінити, наскільки хороші ваші загальні знання та спостережливість. Ви вже знайшли помилку? Рішення знаходиться нижче.

Отже, якщо ви не змогли знайти помилку, то розповідаємо, що не так із цим зображенням. Подивіться на ноги півня. У нього лапи такі, як у качки.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти