Тільки не починай: самі нестерпні колишні за знаком зодіаку

28 травня 2022, 17:27
Чотири знаки зодіаку не здатні розлучатися тихо і мирно.
Гороскоп Червень 2022
Гороскоп на Червень 2022-чотири нестерпних колишніх за знаком Зодіаку / depositphotos.com/

Коли ваші відносини тільки починалися, ви відчували себе як в казці. І здавалося, це триватиме завжди. Однак люди розлучаються і деякі навіть зберігають дружні стосунки з колишніми. Однак чотири кохані з приставкою екс не схильні так просто здаватися, вони здатні перетворити життя тієї, яку ще недавно називали кращою з жінок, в кошмар.

Про те, хто зі знаків зодіаку володіє магнетичним чарівністю, читайте в матеріалі: Чарівність і харизма: 5 знаків зодіаків чоловіків, перед якими складно встояти.

Астрологи назвали чотири представника зодіакального кола, які після розставання продовжують маячити в житті колишніх коханих.

відео дня

Тілець

Зовні спокійний і врівноважений Тілець при розставанні може і не показати своїх емоцій і почуттів. Він може вести себе так, ніби нічого серйозного не сталося. Однак через деякий час вони почнуть проявляти свої переживання самим непередбачуваним чином. Його ірраціональні дії можуть просто зводити з розуму. Це не закінчиться до тих пір, поки Тілець не буде залучений в нові відносини. Ну або не завоює вас назад своєю наполегливістю.

читайте такожВеликий куш і грошова удача: три знаки зодіаку до кінця травня стануть щасливчиками

Лев

Леви могли підкорити вас своєю чарівністю, впевненістю у власних силах і життєвою енергією, яка б'є через край. Однак при розставанні вони здатні вкрай майстерно маніпулювати вашими почуттями через інших. Їм нічого не варто зателефонувати вашій подрузі або мамі і влаштувати драму, виставивши вас в поганому світлі і розповівши своє бачення ситуації. Вони добре вміють тиснути на жалість і ви не раз попадетеся на цю вудку, перш ніж розлучитися остаточно. Розкусивши його гру, просто блокуйте номер, більше не дозволяючи грати з вашими почуттями.

Діва

Педантичні Діви дуже хороші спостерігачі. Саме це якість і допомогло їм знайти найкоротший шлях до вашого серця. Але при розставанні з цим земним знаком, його проникливість і увага до дрібниць обернеться проти вас. Якщо вони могли сказати те, що вас заспокоювало і втішало, то розлучившись, Діва спробує зачепити вас за живе і вдарити по найболючіших місцях. Крім того, Діви з тих епічних кавалерів, які після розставання можуть викатити рахунок за кожне з'їдене морозиво в парку. І надати чеки.

читайте такожЗаговорять зуби будь-кому: 4 знака зодіаку з неперевершеним даром переконання

Водолій

Незалежність і самодостатність Водоліїв могла залучати вас на початку відносин. Однак в кінці відносин вони можуть емоційно відгородитися від вас, змусивши мучитися в здогадах "це все або ще потрібно обговорити". Після того, як точки будуть розставлені, байдужість Водолія до подій може вас шокувати. Він повністю зосередитися на своїх потребах і бажаннях, як ніби вас і зовсім не було в його житті. Ніяких п'яних дзвінків і вогників на сторіс в Інсті. Водолії пропадають повністю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти