Топ-3 корисностей для здоров'я, що наступають після відмови від цукру

29 липня 2021, 03:57
Інші експерти кажуть, що цукор у великих і необмежених кількостях здатний навіть викликати хімічну залежність. Але чи так це насправді?
Цукор
Топ-3 корисностей для здоров'я, що наступають після відмови від цукру / УНІАН

Якщо радикально скоротити кількість споживаних солодощів (замінивши їх фруктами) і припинити додавати цукор в чай і каву, то людина однозначно стане здоровішою. Про це повідомляє портал Health Psychology.

Якщо людина перестане їсти цукор:

№1. Стане більш енергійними. Цукор робить все для того, щоб людина відчувала себе хронічно втомленим. Він блокує здатність вашого організму зберігати запаси енергії. Як тільки він перетравлюється — а це відбувається всього через годину - ви знову починаєте клювати носом. І вам знову потрібно з'їсти або випити щось солоденьке. Виходить замкнуте коло. Розірвати ланцюги якого можна тільки за рахунок радикального скорочення споживання цукру.

відео дня

№2. Вага стабілізується. Цукор змушує людину їсти більше цукру. Інші експерти кажуть, що він здатний навіть викликати хімічну залежність. Більшість оброблених продуктів містять тонни солі і цукру. І людське тіло разом з ними постійно споживає "зайві калорії".

№3. Кишечник буде краще справлятися зі своєю роботою. Якби ваші внутрішні органи могли розмовляти з вами, то вони попросили б вас їсти менше оброблених солодких продуктів.Досить часто ласуни ходять в туалет частіше за інших. Це невипадково, кажуть експерти, кишечник переробляє цукор в першу чергу. І якщо його в їжі було занадто багато, то він просто не встигає переробляти все інше до тих пір, поки воно не потрапляє в товсту кишку.

читайте такожЖити довше: названо найкращий час для їжі, яке знижує рівень цукру в крові і продовжує життя

Нагадаємо, раніше китайські вчені довели новий зв'язок діабету і коронавірусу, а американські дослідники знайшли Нова ознака поширеного типу діабету

Кардіолог Олександр Мясников заявив - коли у людини є схильність до діабету або вже спостерігається переддіабетний стан, то допомогти організму може вживання трьох напоїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти