ТОП-3 речі, які краще не купувати в Інтернеті

8 січня 2022, 23:01
Є ряд причин, чому покупки через Інтернет можуть бути небезпечними і зайвий раз зіпсувати нерви.
ТОП-3 речі, які краще не купувати в Інтернеті
Що краще не купувати в Інтернеті / pixabay.com

З розвитком пандемії коронавірусу розвиватися почали і інтернет-магазини. Через тривалу самоізоляцію клієнти звикли робити покупки в мережі і отримувати їх прямо під двері з доставкою кур'єра.

Однак, як з'ясувалося, не все можна купувати в Інтернеті. Є речі, які краще вибрати старим добрим способом-на дотик і на власні очі. Про те, що краще не купувати в інтернет-магазинах пише Marie Claire.

1. Взуття. Дуже важкою вибрати взуття не тільки за розміром, але і по підйому і товщині ноги. Також важливо звернути увагу на фурнітуру, тому краще не купувати ці речі через Інтернет.

відео дня

2. Спідня білизна. Цей товар поверненню не підлягає. Крім того, тут також важливий розмір. Адже, погодьтеся, розмір чашки бюстгальтера підібрати неможливо, а сподіватися на стандарт розмір - той ще ризик.

3. Вечірнє вбрання. Вибирати розкішні сукні та костюми для спеціального випадку - це насолода і терапія. Позбавляти себе такого задоволення-не що інше, як гріх. Однак крім цього, такі речі коштують дуже дорого-ще одна причина для покупки в реальному, а не віртуальному світі.

Нагадаємо, в 2022 році в Україні подорожчає нерухомість. Ціна за квадратний метр може збільшитися на 10%. Тож квартиру краще купувати вже зараз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти