Топ-3 знаки, яким пощастить у коханні: астролог спрогнозував, на кого чекає щастя у вересні-2022

5 вересня 2022, 05:47
Астролог Влад Росс розповів, які знаки зодіаку у вересні будуть щасливими у коханні, а яким, навпаки, доведеться страждати.
За словами астролога, Діва буде найбільш щаслива в любові у вересні-2022
Астролог Влад Росс назвав знаки, яким у вересні пощастить у коханні/ Фото УНІАН , ua.depositphotos.com

У вересні 2022 року розум буде брати гору над почуттями та емоціями, і любовні переживання не будуть особливо яскравими. Це пов'язано з тим, що Венера, планета кохання, більшу частину місяця перебуватиме в знаку Діви – не особливо емоційному знаку, який любить порядок і стабільність. Однак, незважаючи на це, трьом знакам зодіаку невимовно пощастить у коханні у вересні-2022. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, в перший місяць осені велике кохання і щастя у відносинах із протилежною статтю чекають на наступні знаки.

1 місце – Діва. Діва стане найбільш супер-щасливим у коханні у вересні 2022 року знаком. Оскільки Венера йтиме цим знаком зодіаку, вона забезпечить Діву величезною любов'ю, щастям, а також приголомшливими фінансовими можливостями.

2 місце – Телець. На Тельця у вересні чекає удача в любовних справах, оскільки Венера пройде в 5-му домі від нього – домі кохання. Тому представники знака можуть розраховувати на дуже сприятливу ситуацію в плані любові, сексу і нових стосунків.

3 місце – Козеріг. Також вельми сприятлива ситуація в любовних справах у вересні буде у Козерога. Цей місяць особливо вдалий для дівчат, які мріють вдало вийти заміж і пов'язати своє життя з принцом на білому коні або іноземцем на "Мерседесі".

При цьому, на думку Влада Росса, кілька знаків зодіаку, навпаки, повинні бути готові до сварок, напорозумінь і розставань із коханими людьми, і на них чекає вкрай несприятливий період, коли відносини з другою половиною будуть дуже напруженими.

1 місце – Терези. Терезам у вересні не пощастить у коханні, на них чекають складні ситуації, перш за все, пов'язані з тим, що їхня друга половина може їх зрадити.

2 місце – Риби. Вересень не стане безхмарним періодом у сенсі кохання та відносин для Риб. На представників цього знака чекають неприємні переживання і складні ситуації з колишніми коханцями або коханками. Також Риби в цей час можуть підчепити венеричне захворювання.

3 місце – Скорпіон. Також лузером у любовних справах у вересні-2022 буде Скорпіон. У його житті в цьому місяці можливі несподівані розриви стосунків і розлучення.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав докладний прогноз на вересень 2022 року, в якому розповів, які підступи в цьому місяці буде будувати всім нам ретроградний Меркурій.

Крім того, Влад Росс розповів, що у вересні-2022 чекає на кожен із знаків зодіаку, кому пощастить опинитися в лавах щасливчиків місяця, а кому зірки обіцяють суцільні неприємності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти