Топ-4 найчесніших знаків зодіаку: астролог розповів, кому завжди можна довіряти

15 червня 2023, 11:55оновлено 15 червня 2023, 14:37
Астролог Влад Росс склав рейтинг найчесніших знаків зодіаку.
Астролог Влад Росс поділився рейтингом найчесніших знаків зодіаку
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам зодіаку завжди можна довіряти / Главред

У спілкуванні з чотирма знаками зодіаку завжди можна бути впевненими в їхній чесності та щирості, оскільки їм не властиво брехати. Астролог Влад Росс склав власний рейтинг найчесніших знаків зодіаку і поділився ним із Главредом.

Перше місце, на думку астролога, цілком заслужено належить Стрільцю.

"Стрілець – це завжди відкрита і пряма людина. Це найчесніший з усіх знаків зодіаку. Він просто не вміє обманювати", – запевнив Влад Росс.

Друге місце в рейтингу найчесніших знаків, за словами астролога, займає Діва.

"Діва завжди діє за правилами, вона аж надто правильна, в її житті все розкладено по поличках, а будь-які домовленості чітко виконуються. Діві просто необхідно, щоб усе було чесно, чітко і точно", – зазначив Влад Росс.

Третій знак, що потрапив до рейтинга найбільш чесних, – це Терези.

"Терези – як правило, дуже порядні люди, і ця порядність не дозволяє їм говорити неправду. Це добре проявляється в країнах-Терезах, наприклад, в Австрії, Данії, Великобританії: більшість людей там чесні і правильні, в супермаркетах не обманюють, ніде не грабують", – пояснив астролог.

Дивіться відео коментаря астролога Влада Росса про найбільш чесні знаки зодіаку:

Четверте місце в рейтингу найчесніших знаків зодіаку посідає Лев, вважає Влад Росс, тому, маючи справу з представниками цього знака, обману потрібно остерігатися в останню чергу.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав фінансовий гороскоп на червень-серпень 2023 року і розповів, хто зі знаків зодіаку може розбагатіти цього літа. Крім того, Влад Росс поділився любовним гороскопом на літо-2023 і розповів, які знаки в цей час знайдуть щастя в коханні, одружаться, влаштують своє особисте життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти