Топ-5 голлівудських акторок, які пожертвували своєю красою заради ролі

28 травня 2023, 23:56
Відьми, прокажені і лиходійки - ви напевно не здогадувалися, що за цими образами ховалися відомі красуні.
Ніколь Кідман, Наталі Портман, Марго Роббі
Невпізнанні акторки - майстрині перевтілення / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Для того, щоб стати актором, в першу чергу необхідний талант, а не зовнішність. Друге, безумовно, значно допомагає в професії, але і накладає певний відбиток. Комедійних акторів неохоче беруть в драми, а красунь - на ролі, які можуть перешкодити їх репутації найбажаніших.

Главред розповість про акторок, які, всупереч своєму статусу головних голлівудських красунь, не побоялися змінити свою зовнішність до непривабливою невпізнання.

Наталі Портман - Привиди Гойї (2006)

Наталі Портман
Наталі Портман у фільмі Привиди Гойї (2006) / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Останній фільм режисера Мілоша Формана запам'ятався глядачам не тільки закрученою драматичною історією, а й несподіваним перевтіленням миловидної Наталі Портман. У "Привидах Гойї" їй довелося зіграти дві ролі - юної і прекрасної Алісії, та її напівбожевільної матері Інесс, яка 15 років провела в катівнях інквізиції в хворобах, тортурах і антисанітарії. Красуня не побоялася здатися глядачам понівеченою життям і людьми міської божевільною.

відео дня

Ніколь Кідман - Час відплати (2018)

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман у фільмі Час відплати (2018) / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, imdb.com

Світле (або руде) волосся, бездоганна порцелянова шкіра, елегантне вбрання, яке поєднує в собі строгість і сексуальність - такі образи приходять на розум, коли ми говоримо про Ніколь Кідман. Однак акторка в 2018 році змогла відкинути ці умовності і з'явилася на екранах заматерілою жінкою-детективом, в якій Кідман можна впізнати лише по пронизливо-блакитним очам.

Марго Роббі - Марія-королева Шотландії (2018)

Марго Роббі
Марго Роббі у фільмі Марія - королева Шотландії ( 2018) / колаж: Главред, фото: imdb.com, ua.depositphotos.com

Всі звикли бачити в австралійській акторці Марго Роббі Барбі, Харлі Квінн або подружку Вовка з Уолл-Стріт. Однак в історичній драмі "Марія - королева Шотландії" вона зіграла незвичну для неї роль - "королеви-дівиці" Єлизавети I. Багато годин гримери перетворювали сліпучу блондинку в рудоволосу, бліду, змучену хворобою монархиню, в якій царственість межувала з непривабливістю.

Мішель Пфайффер - Зоряний пил (2007)

Мішель Пфайффер
Мішель Пфайффер у фільмі Зоряний пил (2007) / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Екранізація роману Ніла Геймана - чарівна казка для дорослих, адже в ній є місце і для палацових інтриг, і для життєвих уроків і справжнього кохання. Безумовно не останню роль в закрученому сюжеті грає магія, і Мішель Пфайффер представила темну її сторону - королеву відьом на ім'я Ламія. Вона полює на Зірку, серце якої забезпечить їй та її сестрам-чаклункам вічну молодість. На екрані акторка постає то розкішною дамою середніх років (на момент зйомок їй було 49 років), то старезною, практично невпізнанною бабцею.

Шарліз Терон - Монстр (2003)

Шарліз Терон
Шарліз Терон у фільмі Монстр (2003) / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, imdb.com

Біографічна кримінальна драма, присвячена життю і смерті жінки-серійної вбивці Ейлін Ворнос, вийшла на екрани всього через рік після страти злочинниці. Лі Ворнос у фільмі "Монстр" зіграла Шарліз Терон (також була продюсером фільму). У гримі акторка стала абсолютно невпізнанною, а в деяких кадрах настільки вражала і лякала глядачів схожістю з вбивцею, злочини якої були ще занадто свіжі в пам'яті суспільства, що Терон була удостоєна за цю роль премії "Оскар".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти