ТОП-6 жіночих недоліків, які чоловіки вважють чарівними

26 липня 2022, 20:20
Щоб завоювати його серце, не потрібно бути ідеальною. Краще бути самою собою та не соромитися цього.
Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам
Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам / pixabay.com

Ідеальна жінка очима чоловіка, і те, якою нам здається, повинна бути ідеальна жінка в очах чоловіка – це дві абсолютно різні жінки. Ми суворо судимо себе, в той час як чоловіки готові пробачити нам деякі недоліки і невинні витівки.

Главред розповість, які жіночі недоліки здаються чоловікам привабливими, і на що вони з радістю готові закривати очі.

Легковажність

Як би ми не засуджували дуреп, що постійно хихотять і наївно кліпають очками, в глибині душі ми все одно заздримо тій кількості чоловіків, яку вони до себе притягують. Тому що вони "легкі". Їх легко розсмішити, вони швидко підписуються на будь-яку авантюру і не пиляють за кожну дрібницю. Поруч з ними будь-який чоловік відчуває себе біг босом, підкорювачем сердець і вершин. Звичайно, це не означає, що вам потрібно переламувати себе через коліно, якщо перераховане вище – не про вас. Але навчитися "відпускати" ситуації і дивитися на світ з позитивом буде корисно кожній жінці. Він це неодмінно оцінить!

відео дня

"Чоловічі" риси характеру

Злегка пахне сексизмом - в 21 столітті розділяти риси характеру на чоловічі і жіночі. Однак наше виховання привчає нас до того, якою має бути дівчинка, а який – хлопчик. І якщо дівчинка, а потім вже і жінка не відчуває себе в достатній мірі відповідною високому і чистому образу ідеальної діви, вона починає комплексувати, і відмовляє собі в багатьох любовних радощах. Чоловіки теж впевнені, що всі жінки – про метеликів і веселки. Тому, якщо їм зустрічається жінка з "чоловічим" характером, вони вважають це великою удачею. Адже їм дісталася така унікальна знахідка! Погодьтеся, адже набагато приємніше бути особливою в очах кавалера і залишатися самою собою, ніж ламати себе, щоб суспільство подивилося на вас схвально.

Зморшки

Як тільки на обличчі жінки з'являється перша зморшка, вона тут же починає винаходити мільйон і один спосіб, як приховати її від свого судженого. Це як з прищами: в підлітковому віці були абсолютно у всіх, але хтось лікував шкіру, хтось ховався за шарами тональних засобів, а хтось відпускав ситуацію і насолоджувався своїм життям. Одним словом, чоловікам абсолютно плювати, скільки зморшок у вас на обличчі, і який вік ви приховуєте в паспорті. Більш того, вони на підсвідомому рівні розуміють, що навчена життям і досвідом жінка, нехай і зі зморшками, зробить їх життя куди більш цікавим. Так що пишайтеся своєю недосконалістю - вона приваблива!

Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам
Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам / pixabay.com

Балакучість

Жінки в середньому за день говорять в три рази більше слів, ніж чоловіки. До того ж інформація в нашому мозку обробляється швидше, тому і видається з більшою швидкістю і великими порціями. Чоловіки часто роблять вигляд, що їх дратує ця наша мила особливість, проте мовчання їх лякає ще більше. Насправді будь-яку людину, не важливо, якої вона статі, більше бентежить не кількість вимовлених слів, а їх зміст. Так що базікайте на здоров'я, милі дами. Закоханий чоловік слухає вас, як музику, головне – вчасно фільтрувати "плейлист".

Відсутність косметики

Чоловіки в більшості випадків і не помічають, що ви нафарбовані (тільки якщо ви з макіяжем і без нього залишаєтеся одною і тою ж людиною; всі ми бачили, яку нереальну силу перетворення може мати косметика). Більш того, давайте будемо чесні, фарбуємося ми в основному не для чоловіків, а для жінок, щоб утерти їм ніс, і для себе, тому що вважаємо себе недостатньо ідеальними. Здорова самокритика і прагнення до самовдосконалення – справи хороші, але зациклюватися на тому, що не встигли нафарбуватися, якщо спізнюєтеся на побачення – не варто. Краще прийти вчасно в своєму природному вигляді. Зрештою, якщо у вас на чоловіка далекосяжні плани, він рано чи пізно побачить вашу природну красу без маскування. Чому б не зараз?

Хороший апетит

З чоловіком або без нього, ви маєте право задовольняти свої базові людські потреби в тій мірі, в якій вимагає того ваш організм. До того ж, який сенс замовляти в кафе тільки салатик і знежирений латте, якщо ви точно знаєте, що це не дасть вам ситість, і по приходу додому ви навернете борщику з котлетками. Дівчинка не повинна їсти як пташка. Вона взагалі нікому нічого не винна. Їжте на здоров'я. Це куди краще, ніж тягати картоплю фрі з його тарілки (до речі, чоловіків це вельми нервує), або проводжати голодним поглядом кожну вітрину з їжею (так, це дуже помітно). Хороший апетит - в їжі, в житті і ліжку, роблять вас в очах чоловіка бажаною.

Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам
Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам / pixabay.com

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти