"Тринькати гроші, шукати втрачені речі": астролог розповів, що можна і чого не можна робити в травні

29 квітня 2023, 02:35
У травні зірки неабияк впливатимуть на наше життя, тож варто бути особливо уважними та обережними.
'Тринькати гроші, шукати втрачені речі': астролог розповів, що можна і чого не можна робити в травні
Астролог розповів, що можна і чого не можна робити в травні / УНІАН

Травень – це місяць, який має велике астрологічне значення. В цей час зірки неабияк впливатимуть на наше життя, тож варто бути особливо уважними. Відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду розповів про те, що варто робити і чого слід уникати цього місяця, щоб досягти успіху в різних сферах життя.

Що можна робити у травні-2023

У травні 2023 року рекомендується: повертатися до минулого, аналізувати отриманий досвід; повертатися до чоловіка або дружини, ділових партнерів, особливо в першій половині місяця; переглядати, доробляти або переробляти старі справи; переробляти документи, відновити втрачені документи; шукати втрачені речі.

Чого не можна робити в травні-2023

У травні 2023 року не рекомендується: ризикувати фінансами і будь-якими важливими для вас речами; тринькати гроші на задоволення; вирушати в далекі подорожі; переїжджати; переходити на нове місце роботи, особливо до 25 травня; в перші дві декади місяця відкривати нові компанії, починати новий бізнес (цим можна зайнятися тільки після 25-26 травня).

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео про те, який прогноз на травень дав в інтерв'ю Главреду Влад Росс:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти