Три способи на спекотне літо: як можна продовжити стійкість духів

8 червня 2023, 13:13
Главред розповість, що робити, щоб духи трималися довше навіть в спекотну погоду.
як можна продовжити стійкість духів
як можна продовжити стійкість духів / колаж: Главред, фото: pexels / instagram i. love_perfumes

Духи - практично невід'ємна частина життя кожної дівчини, проте влітку через спеку їх стійкість значно скорочується. Главред розповість, як зробити, щоб запах парфумів тримався довше і радував вас без зупинки.

Що робити щоб духи трималися довше - вибираємо стійкість

Мало хто знає, проте стійкість парфумів можна розпізнати по одному головному показнику. Всі парфуми діляться на три категорії: парфум, парфумована вода, туалетна вода. Відповідно, кожен з цих видів має свою стійкість в залежності від того, скільки в його складі масла. Найстійкішим є парфум, трохи менш стійкою - парфумована вода, і практично не стійкою - туалетна вода. Однак експерти радять використовувати на кожен день саме парфумовану воду.

Куди потрібно наносити духи щоб вони трималися весь день - місце нанесення

Звичайно, парфум винайдений для того, щоб його наносити на шкіру. Однак потрібно знати на яке саме місце краще це зробити.

Найбільш придатними місцями для нанесення парфуму є ті, де у людини прощупується пульс, а саме - шия, зап'ястя, лікоть, коліно. При нанесенні варто вибрати дві будь-яких зони з описаних. Також парфум добре тримають волосся.

Як можна продовжити стійкість парфуму - поширена помилка

Багатьом відомий стандартний рух при нанесенні парфуму на зап'ястя, коли люди розтирають одну руку об іншу. Однак робити це категорично не можна, тому що таким чином стійкість парфуму скорочується. Вся справа в тому, що сила тертя руйнує молекули парфуму і вони змінюють свій аромат.

Дивіться відео про те, як правильно вибрати парфум:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти