Три знаки зодіаку, які найважче переносять війну

15 березня 2022, 22:53
Вони погано справляються зі стресом.
гороскоп
Три знаки зодіаку, які складно переносять війну / depositphotos.com/

Війна стала важким випробуванням для багатьох українців. Однак серед представників зодіакального кола є такі, які переносять ці тяготи найскладніше.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, кому зі знаків буде супроводжувати фінансова удача, хто може досягти кар'єрних вершин, а хто зустріне свою другу половинку.

Астрологи виділили три знаки зодіаку, які схильні до стресу найбільше.

відео дня

Близнюки

Близнюки не самий боягузливий знак зодіаку, проте зайва емоційність може зіграти з ними поганий жарт. Вони дуже близько до серця сприймають всі події, що відбуваються. У їхньому світі панує повітряна легкість, а війни і переживання наносять їм важку психологічну травму.

Рак

Рак, на відміну від Близнюків, вважається одним з найбільш боягузливих знаків Зодіаку. І це в мирний час. Про воєнний час і говорити не варто. Представники знака стихії води дуже недовірливі і в усьому бачать небезпеку. Вони обходять стороною будь-які ризикові заходи. Авантюри - це не про них. Така їх натура - сумніватися і відступати назад. Ситуацію може погіршити те, що вони інтроверти і поділитися з кимось своїми почуттями буває складно.

Козоріг

Представники знака земної стихії можуть створити картинку незворушності і спокою. Вони можуть зважитися на ризик в гонитві за адреналіном. Однак їх тонка душевна організація не дозволяє змиритися з навколишньою жорстокістю. І це може посилюватися несправедливістю неможливістю що-небудь зробити.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти