На три знаки Зодіаку чекає карколомний роман у січні 2023 року: хто в списку щасливчиків

16 грудня 2022, 04:55оновлено 23 січня 2023, 16:09
У січні 2023 року один із представників зодіакального кола з великою імовірністю офіційно зареєструє шлюб.
гороскоп, пара, отношения
Любовний гороскоп на січень 2023 року / pixabay.com

Гороскоп на січень 2023 року обіцяє деяким представникам зодіакального кола доленосну зустріч, яка переросте у справжнє кохання. Астрологи кажуть, що стосунки, які розпочнуться у перший місяць року, будуть у трьох знаків Зодіаку міцними та гармонійними. Окрім того, один представник зодіакального кола у січні може офіційно зареєструвати шлюб. Главред розповідає, хто опинився у списку щасливчиків у перший місяць 2023 року.

Все розпочнеться з дружби

У січні 2023 року представник водної стихії має великий шанс зустріти другу половинку. Спочатку йому може здатися, що це звичайна дружба, проте це не так. З кожною новою зустріччю емоційні Скорпіони почнуть розуміти, що біля них саме та людина, з якою їм комфортно спілкуватися, і до якої вони відчувають невимовний потяг. Окрім того, Скорпіонам може здатися, що вони колись вже були знайомі з цією людиною. Тому одиноким представникам цього зодіакального кола у січні варто уважно приглядатися до тих людей, яких їм посилає доля.

Доленосна зустріч під час поїздки

Зірки віщують представнику стихії повітря у січні 2023 року зустріти своє кохання під час поїздки. Не виключено, що волелюбні та незалежні Водолії нарешті зустрінуть свою другу половинку у поїзді чи літаку. Зустріч буде доленосною, адже теми для розмов ніколи не закінчуватимуться. Ба більше, представники цього зодіакального кола можуть просто втратити відчуття часу під час подорожі, адже поруч буде людина, яка їх так захопить. Також не виключено, що у перший місяць року Водолії можуть познайомитися з людиною іншої національності.

відео дня

Карколомний роман та шлюб

Гороскоп на січень 2023 року віщує представнику стихії вогню приємні зміни в особистому житті. Якщо раніше енергійним та гордим Левам ніхто не міг сподобатися, то тепер вони самі почнуть придивлятися до представників протилежної статі. На їхньому шляху будуть зустрічатися дуже приємні та цікаві люди, з якими Леви захочуть зблизитись. Доленосна зустріч призведе до початку карколомного роману, від якого у представників цього зодіакального кола аж дух захоплюватиме. Окрім того, не виключено, що в перший місяць року Леви узаконять свої стосунки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти