Важка дорога і всюди обман: 5 жіночих імен, власниці яких обожнюють брехати

18 жовтня 2022, 11:00оновлено 11 листопада 2022, 16:02
77092
Уміння брехати - навик комунікації (як, скажімо, і вміння жартувати). Главред розповідає про таких дам, в чиєму імені вже закладена схильність до брехні.
Жінки, брехуни
Жінки, брехуни / https://ua.depositphotos.com/

Жінки-власниці всіх наведених нижче імен зазвичай є дуже і дуже досвідченими брехунами, в вигадки яких дуже і дуже важко не увірувати.

Жінки з якими іменами постійно брешуть

Інга. Фантасмагорії, які видає на-гора мозок таких дівчат, складно розпізнати навіть поліграфу. За десятиліття практики вони лукавити навчилися просто приголомшливо. Інг не б'є нервове тремтіння при брехні - не підводить мову тіла або міміка. Інги просто випромінюють впевненість. І так, що ні у кого не виникне ні найменших підозр в тому, що вони брешуть. Ну і так - Інги лукавлять виключно в заздалегідь прораховані моменти.

Діна. Якраз про таких осіб в народі ходить приказка "довіряй, але перевіряй". На вигляд, вони чуйні і добрі. Тому легко підкорюють легковірних, чим потім і безсоромно користуються без обману. Як і Інги, Діни включають свій "скілл" запеклої брехні виключно в окремі моменти. Може, тому їм і всі їй вірять, оскільки брешуть вони відносно рідко.

Ксенія. Такі дами, як правило, обтяжені владним характером. І, щоб отримати зайві можливості маніпулювати іншими людьми, зазвичай наполегливо брешуть. Причому їх зловити за руку на брехні вкрай важко. Ксенії, як правило, детально вивчають тему, перш ніж брехати. І все, що вона говорить, мають дещицю правди. Але Ксенії навчилася підносити свої слова виключно під вигідним для себе кутом.

Жінки, брехуни

Олександра. Власниці такого імені - досвідчені брехуни. За багато років практики навчилися це робити так добре, що всі навколишні їх люди досить рідко можуть їх зловити на обмані. Потрібно зауважити, брехати Олександри люблять і так, і сяк ‒ і в якихось дрібницях, і в реально серйозних речах (гроші, подружня зрада). Тому найкраще тримати "під лупою" все, що говорять вам такі дами.

Лариса. Власниця такого імені - досвідчені брехухи. Лариски регулярно лукавлять і обожнюють лихословити з приводу людей за їх спинами. Особливо тому в разі, коли перед ними маячить та чи інша (грошова чи інша матеріальна вигода). Правда, іноді їх заїдає совість. І вони перестають обманювати кого-небудь. Але потім перемикає назад - особливо коли помилково вважають, що їх брехня буде на благо.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти