У чотирьох знаків зодіаку в жовтні перевернеться життя: астролог сказав, кому чекати змін

11 жовтня 2023, 07:40
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам зодіаку середина осені 2023 року принесе величезні зміни в житті та доленосні події.
Астролог Влад Росс розповів, у яких знаків кардинально зміниться життя в жовтні 2023-го
Для Скорпіона і ще трьох знаків зодіаку жовтень-2023 стане переломним періодом у житті, вважає астролог Влад Росс / Главред

Середина осені 2023 року для кількох знаків зодіаку обіцяє бути вкрай важливим періодом у житті, який буде відзначений доленосними подіями і великими змінами. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, знакові події і трансформації в жовтні 2023-го відбудуться в житті наступних знаків.

Перш за все, на думку астролога, середина осені буде важливою для Скорпіона, оскільки в жовтні повністю зміниться його життя, передусім його кар'єра.

"Цього місяця Скорпіон може сміливо робити великі ставки, в тому числі фінансові, і добиватися великих успіхів. Він може організувати новий бізнес і братися за нову справу, особливо в другій половині жовтня, після 12-го числа, коли Марс увійде в цей знак зодіаку. Багато що зміниться в житті Скорпіона в другу і третю декади місяця, оскільки 11 вересня Плутон, який керує Скорпіоном, розвертається і переходить із ретроградного в директний рух", – вважає Влад Росс.

Скорпіону в жовтні дуже багато буде вдаватися, на нього чекає великий успіх, переконаний астролог.

"Для Скорпіона це буде життєвий пролом, прорив", – резюмував Росс.

Другим знаком зодіаку, на який, за прогнозом астролога, в жовтні-2023 чекатиме важливий вдалий період, буде Водолій.

"У Водоліїв супер-класний період у середині осені, особливо для навчання, далеких мандрів, поїздок і подорожей", – зазначив Влад Росс.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про те, для яких знаків зодіаку жовтень-2023 буде доленосним періодом:

Третій знак, для якого середина осені стане багато в чому визначальним періодом у житті, буде Діва, вважає астролог.

"У Дів у цей час станеться кохання, щастя і удача у фінансових справах. Прекрасний час для капіталовкладень", – пояснив Влад Росс.

Крім того, жовтень принесе важливі події Раку, стверджує астролог.

"Раку в середині осені потрібно буде ухвалити важливі рішення, що стосуються сімейного життя, питань нерухомості, її купівлі та продажу. Це буде важливий момент у сімейному житті Рака, коли він може обзавестися господарством, переїхати з одного міста в інше або змінити квартиру на заміський будинок. Раку в цей час варто вирішувати питання, що стосуються ремонтів, зміни житла – у всьому цьому на нього чекає великий успіх", – вважає Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на жовтень 2023 року і розповів, які випробування принесуть сонячне і місячне затемнення, які відбудуться цього місяця. Крім того, астролог склав докладний гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків зодіаку і розповів, на кого чекає велика удача цього місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти