У Джамали горе - співачка втратила близьку людину

3 лютого 2022, 14:18
З життя пішов важливий член її великої творчої сім'ї.
У Джамали горе - співачка втратила близьку людину
Пішла з життя близька подруга і наставниця Джамали / instagram.com/jamalajaaa

Співачка Джамала поділилася з шанувальниками сумною звісткою - артистка встратила наставницю, з якою її пов'язувала багаторічна дружба.

З життя пішла Наталія Олексіївна Горбатенко - викладач Джамали з вокалу. Артистка розповіла, що жінка була для неї більше, ніж просто вчителем.

Уроки, засвоєні завдяки Наталії Олексіївні Джамала пронесла через всю свою блискучу кар'єру.

відео дня

"Не стало дуже близького друга, з яким можна було говорити годинами про все. Мого і всієї-всієї моєї великої родини. Виняткового вчителя, володаря унікальних вокальних знань, з яким так мріяла коли-небудь відкрити вокальну школу. Ні в консерваторії, ні після я не зустрічала педагога, який міг навчити співу будь-якої складності. А вона могла. Завжди буду дякувати Богові за цю зустріч ❤️ Неймовірна людина - весела, енергійна і дуже надихаюча, приголомшлива мама і бабуся. У консерваторії над нами часто жартували. Як такими дружними можуть бути вчитель і учень? Як близькі подружки. У мене такої і не було, і не буде. Неймовірно важко! Мої щирі співчуття дочкам і всім, хто знав чудову Наталію Олексіївну Горбатенко", - розповівши на своїй сторінці в Instagram співачка.

Зворушливий пост вона супроводила спільними фото зі своєю подругою. Шанувальники Джамали висловлюють співачці і сім'ї Наталії Олексіївни свої щирі співчуття.

У Джамали горе - співачка втратила близьку людину
Джамала зі своєю наставницею Наталією Олексіївною Горбатенко / instagram.com/jamalajaaa

читайте такожПомерла ікона італійського кіно, актриса Моніка Вітті

Раніше стало відомо про смерть бразильського актора Ісаака Бардавида, який прославився завдяки ролі Франциско в серіалі Рабиня Ізаура.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти