У ваших стосунків немає майбутнього: ТОП-5 неочевидних ознак

7 липня 2022, 07:37
Як зрозуміти, що з цим чоловіком вам світить лише сонечко на небі, а не спільне "довго і щасливо"?
У ваших стосунків немає майбутнього: ТОП-5 неочевидних ознак
Відносини без майбутнього - головні ознаки / pixabay.com

Чи є майбутнє у відносин часом зрозуміти дуже складно: серце твердить одне, мозок – інше, а кращі подружки – зовсім третє, причому в них-то інформація завжди на сто відсотків перевірена.

Однак якщо відкинути все зайве в сторону, можна виділити певні ознаки, які допоможуть зрозуміти, чи варто продовжувати відносини з чоловіком.

Главред розповість про "червоні прапори" у відносинах, які допоможуть визначити, що пора припиняти відносини.

відео дня

1. Ваші стосунки були ідеальними з самого першого дня у всіх сенсах

Пристрасть така, що аж іскри летять, повний сексуальний збіг, кожне розставання (навіть на кілька годин), як прощання назавжди – все це звучить дуже романтично, і кожна жінка, начитавшись любовних романів, потай мріє вступити в подібні відносини. Однак психологи поспішають остудити любовний запал: сильна прихильність і повна ідилія на перших порах може бути ознакою того, що відносини закінчаться, коли закінчиться цукерково-букетний період. Деякі пари таким прагненням до досконалості можуть підсвідомо приховувати реальні проблеми, які зріють між ними, адже в казці просто немає місця для побутових сварок і образ. Але правда в тому, що відносини повинні розвиватися, і багато пар приймають це і вчаться жити разом. "Казкові принци і принцеси" болісно сприймають закінчення "медового місяця", і швидко розчаровуються один в одному, як тільки стає зрозуміло, що не бути їм героями романтичної комедії з ідеальним весіллям в кінці.

2. Ви вірите, що він зміниться

Якщо чоловік на першому побаченні вам каже, що не хоче створювати сім'ю і заводити дітей, а в ваших планах на найближчі п'ять років – весілля і пара милих карапузів, не варто вступати з ним у відносини. Можна нескінченно довго закривати очі на принципові відмінності в ваших поглядах і цінностях, можна вірити, що сила вашої любові зцілить його, але на ділі таких чудес не буває. Ви просто витратите свій дорогоцінний час на людину, з якою вам було абсолютно не по дорозі з самого початку.

У ваших стосунків немає майбутнього: ТОП-5 неочевидних ознак
Як зрозуміти що пора припинити відносини / pixabay.com

3. У ваших стосунках немає місця компромісам

Коли партнери люблять і поважають один одного, вони без страху відстоюють свою позицію. У той же час вони зацікавлені в тому, щоб конфлікт або спірне питання було вирішено максимально ефективно і з найменшими "втратами" для кожного з них. Тоді і настає час для компромісів, які варто шукати спільно. Якщо ж у ваших стосунках один партнер постійно гне свою лінію, а інший змушений підкорятися (навіть з благих спонукань на кшталт "краще промовчу, не хочу сваритися"), рано чи пізно слабший розчиниться в більш сильному. Такі відносини можуть тривати роками, але майбутнього вони безумовно мати не будуть.

читайте такожЧи є право на ліво: ТОП-5 причин, чому чоловік зраджує

4. Ви постійно сваритеся через побутові питання

Навіть якщо ви дотримуєтеся абсолютно патріархальних поглядів на відносини, де чоловік заробляє, а жінка за ним доглядає, в парі все одно знайдуться побутові питання, що вимагають спільного вирішення. Якщо один партнер регулярно ухиляється від своїх домашніх обов'язків під різними приводами, або ж не вважає за необхідне допомогти, якщо цими справами займається його половинка, то у психологів для такої пари погані новини. Такі відносини приречені, так як між партнерами немає бажання співпереживати один одному (після роботи всі втомлюються, а готувати борщ і прибирати в будинку йде хтось одна) і немає планів разом звити, облаштувати і підтримувати сімейне гніздечко.

У ваших стосунків немає майбутнього: ТОП-5 неочевидних ознак
Як зрозуміти, чи варто продовжувати відносини з чоловіком/ pixabay.com

5. Ваш партнер вас дратує

У всіх бувають погані дні. Всі мають право трохи випустити пар і просто побути на самоті. Але якщо в складних життєвих ситуаціях ви віддаєте перевагу самотності, а не компанії коханої людини, яка може вас підтримати, то варто задуматися, а чи кохана вона? Ви впевнені, що ви хочете будувати подобу майбутнього з людиною, яка і в горі і в радості не викликає у вас нічого сильніше банального роздратування?

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти