Вбивці почуттів і стосунків: астролог розповів, через що можуть розлюбити різні знаки зодіаку

16 листопада 2022, 05:37
Астролог Влад Росс розповів, як поводитися з кожним із знаків зодіаку, щоб не дратувати його.
Астролог розповів, що може вбити любов різних знаків Зодіаку
Астролог Влад Росс розповів, що може зруйнувати стосунки і шлюб з різними знаками зодіаку / Главред, ua.depositphotos.com

Зберегти щасливу сім'ю і міцні стосунки можна, якщо знати ключик до свого партнера. Зокрема, якщо знати, чого в стосунках не прощає людина, що знаходиться поруч із вами. Астролог Влад Росс у коментарі Главреду розповів, через що кожен із знаків зодіаку може розлюбити партнера і зруйнувати союз, чого він не потерпить у стосунках і вирішить розлучитися з людиною.

Овен

Овен не любить дворушництва, але цінує прямоту і вміння тримати слово. Він терпіти не може коливань, подвійності і необов'язковості. Жінка-Овен не любить чоловіків-ганчірок, що відрізняються нерішучістю. Їй потрібен чоловік із вольовим характером.

Телець

Телець не зможе бути поруч із чоловічком, нездатним дарувати подарунки, особливо прикраси. Телець не переносить скнар. Також він не любить порожнього холодильника – у нього завжди повинен бути запас продуктів. Телець, у якого дуже економна дружина, навряд чи буде нею задоволений. Також Тельця дратує неохайність.

Близнюки

Близнюки не переносять відсутності гнучкості в партнерах. Їх дратує, коли партнер не може підлаштуватися, не може змінювати плани, важкий на підйом. Також Близнюки терпіти не можуть мовчунів, людей, які не висловлюють свою думку. А головне – вони не люблять, коли на них тиснуть авторитетом і постійно повчають.

Рак

Рак терпіти не може марнотратства. Він усе тягне в дім, у сім'ю, любить економити і поруч із собою хоче бачити таку саму людину. Раку важливо вчасно віддавати борги, інакше ризикуєте не просто зіпсувати стосунки, а нажити собі ворога на все життя.

Лев

Лев страшенно не любить скнар, як і Телець. Він не розуміє, як можна економити на всьому, тому економні люди не для Лева. Крім того, Лев не любить людей, які не ведуть світське життя і не бувають у суспільстві: на вечірках, у нічних клубах і театрах. Лев завжди повинен бути в центрі уваги, а якщо партнер не дає йому реалізувати цю потребу і тримає Лева в золотій клітці, стосунки будуть дуже складними.

Діва

Діву дратує необов'язковість у людях. Якщо на зустріч із Дівою запізнитися на півгодини, та навіть на п'ять хвилин, можна стати її ворогом. Діва дуже любить критикувати інших, але терпіти не може, щоб критикували її. Причому навіть невеликі зауваження будуть злити її. Діва не любить ледарів, а, відповідно, її буде дратувати друга половина, яка веде "диванний спосіб життя".

Терези

Терези терпіти не можуть одинаків, у яких немає компанії і спілкування. Терези з такими людьми не можуть довго бути разом. Для Терезів дуже важливо суспільне становище людини, яка поруч із ними. І Терези, як і Тельці, не люблять неохайність. Поруч із жінкою-Терезами завжди повинен бути підтягнутий чоловік, в костюмі, випрасуваний, вичищений, випещений, такий собі денді. Якщо ж чоловік не дуже охайний, з бородою, то жінка-Терези з таким не зможе миритися.

Скорпіон

Скорпіон дуже ревнивий і любить контролювати другу половину, але терпіти не може, щоб ревнували його. Він ніколи не погодиться стати власністю в руках чоловіка або дружини, через це у стосунках із Скорпіоном часто виникають різноманітні конфлікти. Найголовніше, з чим не стане миритися Скорпіон, так це холодність партнера в сексі. Фригідні люди не для Скорпіона. Скорпіон також звертає увагу на дрібниці, наприклад, запахи, і, якщо йому не сподобається запах людини, то все, це не його людина. Йому потрібно, щоб збігалася енергетика, почуття запаху, сексуальність. Крім того, Скорпіон не прощає зрад.

Стрілець

Стрілець терпіти не може роздвоєності, розмитості, неуважності, необов'язковості. Він не може миритися з дволикими людьми. Він страшенно не любить, щоб його повчали, але він сам прагне повчати всіх. Ще Стрілець шалено не любить, коли його відволікають від дороги, коли він за кермом – це просто неприйнятно. У стосунках тим, хто веде, завжди є Стрілець, а його друга половина – той, кого ведуть. Стрілець повинен бути авторитетом у стосунках і не допустить, щоб своїм авторитетом на нього тиснув партнер. Стрільця не можна лаяти і критикувати – його можна тільки хвалити і говорити, що він найрозумніший.

Козеріг

Козеріг терпіти не може безвідповідальних людей. Він честолюбний, цінує свій час, роботу і щиро не розуміє, як можна відкладати на завтра справи, які можна зробити прямо зараз. Козеріг не терпить, коли йому віддаються накази зверху – він сам прагне керувати і диктувати правила. Він не допустить, щоб над ним домінували. Козеріг не любить підкорятися.

Водолій

Водолій найбільше в стосунках не любить, коли його починають контролювати. Питання про те, де він, що робить, із ким, просто неприпустимі. Перевірки, проглядання смс, спроби шпигувати – цього Водолій не потерпить. Він любить і цінує свободу, і тільки-но її у нього намагаються відібрати, обмежити, він починає цуратися таких людей. Також Водолій не потерпить зради і пліток за спиною.

Риби

Для Риб найголовніше, щоб їм не нав'язували щось і не намагалися звертатися до їхнього почуття обов'язку. Риби не можуть жити по годинах і якимось нормам – вони живуть за натхненням, почуттями та емоціями. Вони не можуть пробачити людям сухості. Людина-телеграфний стовп, без почуттів і емоцій, без любові – таких Риби точно не зможуть терпіти поруч із собою. Також вони не потерплять інтриги, таємні плітки і розмови за спиною. Риби дуже цінують комфортний спосіб життя, а якщо партнер позбавляє їх цього, вони не прощають. Також Риб дратують люди, які над ними нависають і змушують працювати, адже найменше в цьому житті Риби хочуть працювати.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти