"Прибрати целюліт і відбілити анус": пластичний хірург розповів, які операції роблять політики в РФ

27 січня 2022, 10:14
За словами хірурга, найбільш затребувані операції на обличчі: підтяжка обличчя, філери, губи, вилиці. Але є і більш витончені хірургічні маніпуляції.
Держдума
Зал засідань Держдуми РФ / Reuters

Відомий пластичний хірург і заслужений лікар України Дмитро Слоссер, відповідаючи на запитання читача під час чату на Главреді, детально пояснив, які пластичні операції роблять політики - в першу чергу, російські.

"Політики багато "працюють обличчям", тому найбільш затребувані операції на обличчі: підтяжка обличчя, філери, губи, вилиці. Може бути, вони роблять і інші незвичайні операції, але ми цього не бачимо. Знаю, що в Росії деякі високопоставлені політики, в тому числі депутати, роблять дивні операції. Наприклад, російські політики - чоловіки прибирають целюліт на сідницях і роблять операції з відбілювання ануса. Я точно знаю, що російські політики роблять такі операції, наприклад, вводять стовбурові клітини, в тому числі в сідниці. Можливо, це присутнє і серед українських політиків, але це тільки мої здогадки", - говорить фахівець.

читайте такожУ Раді мало депутатів, незайманих голкою і скальпелем - пластичний хірург Дмитро Слоссер

відео дня

Нагадаємо, раніше розповів, чи робила легендарний український політик Юлія Тимошенко пластичні операції.

"Всі публічні люди, які повинні постійно десь виступати і бути на виду, змушені вдаватися, як мінімум, до "уколів краси", а часто і до пластичних операцій", - сказав хірург.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти