Вчені пояснили, який продукт допоможе "прибрати" живіт

4 грудня 2021, 01:02
Перш за все, фахівці радять уникати насичених жирів, які містяться у вершковому маслі, салі, м'ясі і птиці. І взагалі процесом не можна манкувати.
Пузо
Вчені пояснили, який продукт допоможе "прибрати" живіт / ua.depositphotos.com

Вчені знайшли спосіб позбутися від вісцерального жиру на животі,яким оточені внутрішні органи. Допомогти в цьому може щоденне вживання 10 г розчинної клітковини, повідомляє Express.

Відзначається, що дана речовина може знизити рівень вісцерального жиру на 3,7% за п'ять років. За словами фахівців, клітковина міститься у вівсяних висівках, ячмені, горіхах, насінні, бобах, горосі і деяких фруктах і овочах. Вчені вважають, що завдяки цільним зернам людина відчуває себе більш насиченим, отже, легше контролює апетит.

Крім того, до зниження відсотка жиру в області живота призводить споживання мононенасичених жирів (велика їх кількість міститься в оливковій олії, авокадо і деяких видах горіхів). При цьому фахівці рекомендують уникати насичених жирів, які містяться у вершковому маслі, салі, м'ясі і птиці.

відео дня

читайте такожДієтолог склала смачний і ефективний сніданок для схуднення

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору можеполіпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти