Удача буде ходити по п'ятах: названі найбільш сприятливі дні жовтня 2022

27 вересня 2022, 18:03оновлено 29 вересня 2022, 16:39
Шість днів жовтня стануть максимально щасливими.
Місячний календар жовтень 2022
Місячний календар на жовтень 2022 / ua.depositphotos.com/

В середині осені є особливі дні сили, енергетика яких допоможе досягти задуманого і втілити в життя заповітні бажання.

Про те в які дні місячного циклу варто проявляти найбільшу обережність, а коли можна досягти великих успіхів, читайте в матеріалі: Місячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки.

У жовтні варто бути особливо уважними до підказок внутрішнього голосу. Інтуїція допоможе прийняти вірне рішення.

відео дня

1 жовтня – Венера в опозиції до Юпітера

У цей день планети будуть розташовуватися по різні боки Землі. Сила небесних тіл буде більш гармонійно розподілена і це допоможе у вирішенні складних завдань. Ви зможете знайти відповідь на питання, яке давно вас турбувало. Сприятливий час, щоб розібратися зі своїми істинними бажаннями, і вирішити, що ви хочете від життя.

читайте такожНумерологія чисел: які події принесе число 2023 року

3 жовтня – кінець ретроградності Меркурія

Один з найбільш позитивних і важливих днів місяця. У день, коли Меркурій повертається "в стрій" можна планувати поїздки і здійснювати покупки. Відмінний день для співбесіди і ділового спілкування. Ті, хто старанно працював в останні два тижні, зможуть пожинати плоди своєї наполегливої роботи.

10 жовтня – дзеркальна дата

Це найсприятливіший день середини осені. Добре проводити більше часу з близькими людьми. Вам вдасться налагодити відносини і забути старі образи. Відправляйтеся на побачення, нові знайомства можуть перерости в серйозні стосунки. Хороший день для великих покупок і початку ремонту.

читайте такожМісячний календар стрижок на жовтень 2022: фартові дні для нової зачіски

12 жовтня – Меркурій в опозиції до Юпітера

Таке розташування планет є сприятливим для зміцнення відносин і зближення людей. Оточіть увагою своїх коханих, з тими, з ким відносини складаються напружено можна поговорити по душам. Відверта розмова допоможе прояснити ситуацію і знайти точки дотику.

21 жовтня – максимум потоку Ороніди

У цей день особливу увагу потрібно звернути на сферу особистих відносин. Для вільних це сприятливий день для нових знайомств. Можна зізнаватися в почуттях своїй другій половинці. У день зоряного потоку варто робити добрі справи для родичів і близьких людей і загадувати бажання.

читайте такожГороскоп на тиждень 3-9 жовтня: Овнам - заздрість, Ракам - випробування, Скорпіонам - щаслива випадковість

24 жовтня – кінець ретроградності Сатурна

Цей день може принести серйозні зміни в поглядах для багатьох. Ви зможете зрозуміти важливість подій з минулого і то як вони впливають на сьогодення. Це хороший день для довгострокового планування. У вас з'явиться правильна мотивація і цілі. Сприятливий день для зміни обстановки, невелика поїздка подарує вам масу нових вражень.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти