Удача і везіння: як число народження може передбачити долю - нумерологія

26 січня 2022, 17:29оновлено 3 лютого 2022, 17:24
День народження визначає набір якостей людини.
Гороскоп за датою народження
Гороскоп за датою народження-Нумерологія / depositphotos.com/

Число народження людини - особливий оберіг, який наділяє певними якостями характеру і може "запрограмувати" долю.

Що може розповісти про жінку число її народження, читайте в матеріалі: Єгипетський гороскоп за датою народження для жінок: як число народження визначає долю.

Фахівці в області нумерології стверджують, що число народження здатне вплинути на формування особистості і вплинути на те, як складеться життя. Главред розібрався, які особливості особистості можуть ховатися за днем народження.

1, 7, 13, 19, 25

Тим, кому пощастило народитися в ці дати, доля час про час щедро обдаровує. У цих людей є набагато більше потенціалу для втілення в життя задуманого. Їх досягнення стають приводом для захоплення і заздрісних обговорень. Люди цих дат цінують комфорт і докладають всіх зусиль, щоб забезпечити собі фінансову стабільність.

читайте такожДзеркальні дати 2022 року: які дні принесуть удачу і виконання бажань

2, 8, 14, 20, 26

Народжені в цей час, мають прямолінійним жорстким характером. Дуже часто вони займають лідерські позиції, а їх авторитет незаперечний. Їм легше домогтися запаморочливих успіхів в будь-якій обраній сфері. Працьовитість і завзятість в досягненні поставлених цілей робить їх незамінними і відповідальними працівниками.

читайте такожМісячний календар стрижок на лютий 2022: найвдаліші дні для нової зачіски і фарбування

3, 9, 15, 21, 27

Дружелюбність і привітність людей народжених в цей період, просто залучають в їх життя удачу і везіння. Вони активні і енергійні і зможуть знайти ключик до серця будь-кого. Такі люди успішні в кар'єрі, вони легко переступають одну службову сходинку за іншою, стаючи успішними керівниками.

4, 10, 16, 22, 28

Ці дати народження наділяють людей глибокою мудрістю і умінням знаходити вихід з найскладніших ситуацій. Такі люди не звикли пасувати перед труднощами, а негаразди сприймають як важливі життєві уроки. Вони люблять спілкування і часто обертаються у вищих колах суспільства. Однак їм необхідно бути обережними, особливо якщо мова йде про майно.

читайте такожФінансова удача, достаток і благополуччя: названі самі грошові дні лютого 2022 за місячним календарем

5, 11, 17, 23, 29

Працьовитість і відповідальність - дві риси, які позначають народжених в цей час людей. Дуже часто вони народжуються в щасливих сім'ях і з дитинства оточені любов'ю і турботою, які транслюють в цей світ. Вони виконавчі працівники, але не завжди прагнуть досягти кар'єрних вершин.

6, 12, 18, 24, 30, 31

Люди, які народжуються в ці дати, мають всі шанси досягти серйозних успіхів у житті і доля часто до них прихильна. Але подарунки долі не падають їм з неба, для того, щоб досягти бажаного, їм потрібно докласти максимум зусиль. Нерідко за успіхами таких людей стоять болючі втрати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти