Удача в грошах і виконання бажань: хто зі знаків-головний везунчик в Новий рік 2022

23 грудня 2021, 20:37оновлено 3 лютого 2022, 19:09
Їм надзвичайно пощастить у всіх сферах життя.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-4 щасливчика за знаком Зодіаку / depositphotos.com/

У магічну новорічну ніч багато загадують бажання під бій курантів. Достаток, щастя, здоров'я і благополуччя – головні запити у всесвіт. І швидше за все в Новий рік 2022 вони можуть прийти до чотирьох представників зодіакального кола.

Гороскоп на 2022 рік для жінок розповість, кому з представниць прекрасної статі посміхнеться удача в любові, а хто може досягти неймовірних успіхів в кар'єрі.

2022 - рік Тигра благоволить людям, які сміливо пускають в життя зміни і не звикли пасувати перед труднощами. На особливе заступництво фортуни можуть розраховувати чотири знаки зодіаку.

відео дня

Овен

Вогняні Овни в наступаючому році можуть розраховувати на підтримку фортуни в справах, які стосуються професійної діяльності. Ваші завзятість і наполегливість в досягненні цілей дозволять підкорити вершини і отримати нову посаду або зробити запаморочливий кар'єрний зліт. Фінансові труднощі для Овнів залишаться в минулому році - рік Тигра обіцяє удачу в грошових питаннях.

читайте такожГороскоп на завтра, 31 грудня 2021: Ракам - знаки долі, Левам - вороги, Козерогам - віщі сни

Рак

Рік Тигра для Раків також стане щасливим періодом. Зірки представляють шанс навести порядок в особистому житті і розібратися з усіма проблемами, які переслідують відносини. Не виключено, що ви почнете життя з чистого аркуша, вирішивши закінчити відносини, які більше не приносять радості. Ви будете краще бачити наміри оточуючих і не дозволяти собою маніпулювати в чужих інтересах. Раки в наступаючому році можуть зустріти людину, з яким захочуть пов'язати свою долю.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 27 грудня - 2 січня 2022: Левам – важливі рішення, Ракам - гроші, Козерогам - розчарування

Діва

У 2022 році фокус уваги Дів буде на самореалізації, розвитку і самовдосконаленні. Ви будете активно працювати над собою, дізнаватися нове, відмовлятися від шкідливих звичок, міняти імідж і стиль. У професійній діяльності ви зможете успішно застосувати отриманий досвід, який допоможе вам підвищити авторитет і соціальне становище. А підвищення по службі принесе фінансову стабільність.

читайте такожУспіх у кар'єрі та грошах: знаки, які досягнуть фінансового процвітання в Новий рік 2022

Козеріг

Рік Тигра для Козерогів буде вкрай успішним в будь-якій сфері діяльності. На роботі вам вдасться досягти поставлених цілей, заручитися підтримкою впливових партнерів і заробити авторитет в очах колег і начальства. В особистому житті вас чекають цікаві знайомства і романтичні пригоди. 2022 рік стане для Козерогів часом відпочинку і відновлення життєвих сил. А ваша заповітна мрія має всі шанси стати реальністю!

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти