Вдала стрижка на коротке волосся боб-каре з чубчиком, що пасує всім жінкам

9 квітня 2022, 20:28
Боб-каре залишається величезним трендом, враховуючи, що ця стрижка жіноча була популярною і в минулому році. Але змінилися деталі.

відео дня

Ця жіноча стрижка на коротке волосся добре зарекомендувала себе. Боб каре - це класика, вона завжди була на вершині модного Олімпу і не збирається залишати своє місце найближчим часом. Своїм успіхом зачіска зобов'язана насамперед її здатності модернізуватися, ніколи не втрачаючи своєї природної елегантності.

У сезоні весна 2022 на особливу увагу заслуговує ніжна варіація цієї стрижки з чубчиком шторкою, який ідеально підходить для сонячних днів.

Мабуть, не дивно, що боб-каре залишається величезним трендом, враховуючи, що ця стрижка жіноча була популярною і торік. Але змінилися деталі - зачіска продовжує вдосконалюватися і розвиватися, щоб залишатися цікавою і привабливою.

Сьогодні боб-каре стрижуть так, щоб трохи обрамити щоки і привернути увагу до очей. І тут "на сцені" з'являється вузький чубчик під назвою Bottleneck – це легка і недбала версія чубчика-фіранки, щось на кшталт молодшої сестри (перекладається як "вузьке місце").

Жіноча стрижка  боб каре 2022
Жіноча стрижка боб каре 2022 / Instagram

Цей тип стрижки не новий. Насправді боб-каре з вузьким чубчиком - це не що інше, як класичне коротке каре, яке доповнює найчарівніший чубчик на цей момент.

Суть чубчика Bottleneck в тому, що він коротший за "шторку", він має довший центр з пасмами, які закінчуються на вилицях й ефектно обрамляють верхню частину обличчя.

Жіноча стрижка  боб каре 2022
Жіноча стрижка боб каре 2022 / Instagram

Простіше кажучи, форма чубчика зверху вузька, а потім вона розширюється, як пляшка - від вузького горлечка з вигином вниз. Цей чубчик пасує всім жінкам, незалежно від віку і форми обличчя. При цьому зараз модно, щоб волосся були прямим. Також можете додати волоссю трохи текстури або "порвати" деякі пасма. У будь-якому разі виходить приголомшлива коротка стрижка 2022, від якої складно відірвати погляд.

Жіноча стрижка  боб каре 2022
Жіноча стрижка боб каре 2022 / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти