Удар РФ по Костянтинівці та бої на Курщині: чи є зв'язок між цими подіями

9 серпня 2024, 17:30
130
Росія влучила по супермаркету в місті Костянтинівка, на жаль, там є загиблі та поранені. У 3-й штурмовій пояснили, чи пов'язаний удар РФ з подіями на Курщині.
Жорін заявив, чи вдарила РФ через на Курщині
Жорін пояснив, чи вдарила РФ по супермаркету через на події Курщині / Коллаж Главред, фото: скріншот, t.me/ermaka

Війна в Україні триває вже не один день, тому пора зрозуміти, що для цинічних і жорстоких ударів по цивільних об'єктах росіянам не потрібні жодні причини.

Таке бачення ситуації висловлює майор ЗСУ, екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. На його думку, нема підстав пов'язувати цинічну атаку по супермаркету у Костянтинівці на Донеччині і події у Курській області.

"На 11-й рік війни варто уже перестати пояснювати удари та терористичні акти РФ нашими діями. Тобто, удар по Костянтинівці – це ніяка не відповідь на (знищену-ред) колону в Курській області", – наголошує Жорін.

відео дня

Майор ЗСУ Жорін переконаний, що росіянам абсолютно не потрібні ніякі причини, щоб завдати ракетний удар по супермаркету, скинути кілька КАБів на велике місто, підірвати ГЕС і тд.

"Навпаки, лише максимально агресивними діями проти РФ ми можемо наблизити завершення війни", – певен заступник командира 3 ОШБр.

Удар по Констянтинівці - що відомо

Як відомо, сьогодні, 9 серпня РФ вдарила по супермаркету в Костянтинівці. Росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії.

Також стала відома кількість загиблих і поранених у Костянтинівці - там 50 людей потрапили під удар. У тих, хто були поруч – контузії. Пожежу, яка палала на площі 1 тис. кв. м, вдалося загасити.

Президент України Володимир Зеленський різко відреагував на удар по Костянтинівці. За його словами, триває рятувальна операція, і буде зроблено все, щоб врятувати людей.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти