Догляд за трояндами в серпні: що обов'язково потрібно зробити з квітами

1 серпня 2023, 14:47
1108
Дотримуючись простих порад, ви забезпечите здоров'я і красу ваших троянд в серпні і підготуєте їх до прийдешньої зими.
Що робити з трояндами в серпні
Що робити з трояндами в серпні / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Серпень - важливий місяць для догляду за трояндами, щоб вони радували вас своїми барвистими квітами і ароматом навіть в більш прохолодну пору року. Ми детально розповімо, що робити з трояндами в серпні.

Чи можна садити троянди в кінці серпня?

Садити троянди в кінці серпня можливо, але слід враховувати, що в цей час молоді рослини потребують особливо дбайливого догляду і захисту від заморозків.

Як підготувати троянди до зими?

У серпні вже починають приготування до зимового періоду. Переконайтеся, що троянди отримують достатню кількість поживних речовин перед зимовим спокоєм. Також деякі сорти можна починати "вкривати" палим листям, тирсою або хвойними голками.

відео дня

Що робити з трояндами в серпні?

У серпні трояндам потрібна достатня кількість вологи. Поливайте рослини регулярно і рясно, особливо в період посушливої погоди.

Щоб троянди продовжували цвісти, регулярно видаляйте зів'ялі квіти, щоб рослина не витрачала енергію на утворення насіння.

Важливо приділяти увагу підгодівлі троянд в серпні. Використовуйте спеціальні добрива для троянд або органічні добавки, щоб забезпечити рослини необхідними поживними речовинами.

Також звертайте увагу на знаки наявності шкідників або хвороб на трояндах і застосовуйте відповідні засоби для захисту рослин.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти