Йдуть щоб повернутися: які знаки зодіаку дружать зі своїми колишніми

19 червня 2023, 22:42оновлено 20 червня 2023, 18:40
Для багатьох спілкування з експартнером подібне прогулянці по мінному полю. Але ці знаки зодіаку знають секрет міцної дружби.
дружба з колишніми за знаком Зодіаку
Дружба з колишніми за знаком Зодіаку / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels.com

Мистецтво розлучитися з тим, хто ще вчора був тобі дорожче всіх, а сьогодні став абсолютно чужим, доступно далеко не кожному. У питаннях любові астрологи пропонують покластися на сузір'я-покровителів, адже вірять, що навіть відносини з ексами можна спрогнозувати.

Фразу "Давай залишимося друзями" вимовляв практично кожен, але втілити її в життя вдається не всім. Не кажучи вже про те, щоб дійсно досягнути в цьому успіху. Главред розповість, які знаки зодіаку дружать з колишніми партнерами, і як їм це вдається.

Про те, кого спіткає успіх на любовному фронті, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на літо від Влада Росса: хто знайде щастя в особистому житті.

відео дня

Близнюки славляться своєю здатністю знайти спільну мову з ким-завгодно. Якщо, звичайно, самі цього захочуть. З партнерами вони, як правило, розлучаються до того моменту, коли відносини починають переростати в хворобливу драму, яка переслідує довгі роки, та не має виходу. Представники цього знака зодіаку дійсно здатні дружити з колишніми коханими, які для них стають корисними зв'язками в цьому страшному світі.

Мир, рівновага і взаємна повага - те, до чого Терези прагнуть в будь-яких відносинах. Це стосується і робочих моментів, і дружби, і, звичайно ж, кохання. Зберегти баланс в світі (а з ним і власне обличчя) для цього знака зодіаку важливіше за будь-які умовності. Тому вони проявляють ініціативу та самі роблять перші кроки назустріч дружбі з ексами. Втім, якщо їх благородний жест не приймають, Терези викреслюють цих людей зі свого життя з особливою холоднокровністю.

дружба з колишнім за знаком Зодіаку
Дружба з колишніми за знаком Зодіаку / pexels.com

Для Водолія любов дорівнює дружбі, і навпаки. Тому для них там, де закінчується романтика і хімія, починається міцний приятельський союз. Сузір'я Водолія робить своїх підопічних особистостями з прогресивними поглядами, тому динаміка міжособистісних відносин часто може бути незрозумілою консервативному суспільству. Втім, для Водоліїв це тільки в радість - зайвий раз підкреслити, що вони вище за сіру масу. Приємно розділити це почуття з тими, хто тобі близький.

Риби вірять у всесвітній хеппі-енд, довіряють людям без залишку і в кожному бачать лише найкраще. Тому їхні історії кохання можуть тривати роками, і закінчуються дружбою. Або не закінчуються. Представники цього знака Зодіаку здатні будувати складні двозначні відносини з тими, хто їм дорогий, але роблять це, здебільшого, через велику любов, яку не здатні відпустити.

дружба з колишнім за знаком Зодіаку
Дружба з колишніми за знаком Зодіаку / pexels.com

Один з найбільш дружніх знаків Зодіаку - Стрільці. Кожного свого партнера вони люблять щиро і чесно, тому і відносини після розриву вони намагаються вести "по-чесному". Якщо розставання пройшло на мажорній ноті (а в цьому Стрільці великі фахівці), то вони навряд чи відмовлять собі в задоволенні продовжити спілкування. Людина-то хороша, хто ж винен, що не склалося?

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти