"Україна повністю знищить Путіна": нумеролог спрогнозував, коли російський диктатор помре

19 червня 2022, 12:10
Як каже відомий нумеролог Владислав Грицай, плани диктатора Путіна з війною проти України спеціально були дуже жорстко прив'язані до дат.
Путина
Володимир Путін / колаж ua.depositphotos.com

Для російського диктатора Володимира Путіна серпень, найімовірніше, стане критичним місяцем - і він або помре, або надовго впаде в коматозний стан. Саме такий прогноз озвучив в українському телеефірі відомий нумеролог Владислав Грицай.

Він стверджує, що диктатор Путін спеціально спотворив дату своєї появи на світ. Наприклад, у всіх офіційних джерелах значиться дата 7 жовтня 1952 року. Але, каже Грицай, швидше за все, Путін народився ще в 1950 році.

"Путін вже багато років з вигаданою датою народження. Вона і змінила його долю. Підсумовуємо офіційну дату, 7 жовтня 52 року – отримаємо дві сімки. Ця цифра зазвичай приносить удачу - енергія офіцера, влади, дає характер людини, яка постійно агресивна. Його ж реальна дата народження не має особливої сили. Тобто в Путіні немає стабільності", - сказав нумеролог.

Річ у тім, що рівно 30 грудня 1922 року комуністи створили криваву імперію ‒ СРСР. Відповідно, до вікового ювілею цієї дати російський диктатор бажав відновити його, каже нумеролог.

"Візьмемо, наприклад, День незалежності України. А потім - дату народження Путіна. Сума буде перехресні числа. Таке в нашій практиці буває досить рідко. Але, по факту, Україна повністю знищить Путіна, - оптимістично закінчив Грицай свою розповідь.

читайте також"Краще б він помер": російські олігархи міркують про смерть хворого Путіна - Грозєв

Нагадаємо, раніше нумеролог Грицай стверджував ‒ російський диктатор Путін може померти після того, як його зрадить хтось із кремлівської верхівки. Причому експерт говорив, що зрадником, швидше за все стане, Сергій Шойгу ‒ нинішній російський військовий міністр.

"Досить велика ймовірність, що Путіна зрадить хтось зі своїх. Переглядав я нумерологически різні варіанти. Все почнеться з Мінська - якийсь саботаж генеральський і змова. Потім все перекинеться на Петербург. Потім якесь велике місто в Сибіру. Ну і в кінці - Москва".

До того Грицай говорив, що, згідно з результатами його нумерологічного аналізу, наступний, 2023 рік, стане вельми непростим для жителів України. А ось вже навесні-2024 в Україні піде хвиля позитиву.

"У 2023 році в Україні триватимуть конфлікти і нерозуміння. А в 2024 році настане процвітання", ‒ підсумував нумеролог.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти