Українцям виплатять по 1000 доларів допомоги від підприємців зі США: як отримати кошти

11 лютого 2023, 11:06
Розраховувати на фінансову допомогу можуть лише українські сім'ї, які постраждали через російське вторгнення.
Українцям виплатять по 1000 доларів допомоги від підприємців зі США: як отримати кошти
Українським сім'ям виплатять по 1000 доларів допомоги / pixabay.com

Увесь світ продовжує підтримувати українців, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення країни-агресорки Росії. Так, американська благодійна організація 1К вирішила допомогти громадянам України, які опинилися у скрутному становищі через російську навалу. Тому деякі українці можуть розраховувати на матеріальну підтримку у розмірі 1000 доларів.

Хто може отримати кошти?

Як повідомляє видання Fast Company, розраховувати на фінансову допомогу від благодійників зі США можуть лише українські сім'ї, які постраждали через російське вторгнення. Кошти можуть отримати як внутрішньо переміщені особи, так і ті, хто виїхав за кордон. Дана програма не враховує кількість людей у сім'ї, а також вік представників родини.

Відповідно до правил благодійної програми, постраждалі українські родини допомогу у розмірі 1 000 доларів отримають лише один раз. При цьому кошти можна витрачати так, як заманеться. Українці не зобов'язані пред'являти жодних чеків та звітів.

Як зареєструватися у благодійній програмі?

Щоб отримати грошову виплату, потрібно подати заявку. Для цього треба заповнити спеціальну анкету. Зауважте, що участь у благодійній програмі можуть взяти громадяни, які підписалися на американську організацію у соціальних мережах. Окрім того, один з членів родини має обов'язково відкрити свій профіль у соцмережах.

Водночас варто зауважити, що дотримання усіх цих вимог не гарантує стовідсоткове одержання грошової підтримки. Кому виплатити кошти – організація вирішить на власний розсуд.

Що відомо про благодійну організацію?

Благодійна організація 1К знаходиться у Нью-Йорку. Її засновником є підприємець та венчурний капіталіст Алекс Іскольд. До речі, Алекс був народженим в Україні. Ще однією засновницею фонду є керівниця в галузі цифрової просвітницької діяльності щодо боротьби зі СНІДом Крісі Філалітес.

Коли розпочалася пандемія коронавірусу у далекому 2019 році, ця організація допомагала американським родинам, які постраждали через локдауни. Коли ж 24 лютого 2022 року росіяни розпочали війну проти України, організація відразу ж відгукнулася та почала допомагати українським родинам.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти