"Помер, вбили": Комаров розлютився на питання, чому його довго немає в соцмережах

26 травня 2022, 20:43
Ведучий зробив відверту заяву.
Дмитро Комаров
Дмитро Комаров зробив перерву від соціальних мереж / скріншот

Український телеведучий і автор програми Світ навиворіт Дмитро Комаров з'явився після довгої паузи в соціальних мережах і розповів, з чим була пов'язана його тривала відсутність.

Як повідомив він на своїй сторінці в Instagram, йому набрид питання, чому його так довго не було в Instagram.

"Помер, вбили, і так далі. Увага: тому що "довго" не було в соцмережах. А що таке довго? А як часто я повинен писати? І чи повинен взагалі? Хто це визначає? Я не збирався писати цей пост, але по дорозі на зустріч знову запитали, чи живий, тому що "немає в соцмережах". Якщо хтось переживає - я зобов'язаний повідомити: ось сьогоднішня фотка. Працювати. Сьогодні в піджаку. Вчора в камуфляжі. А завтра буде завтра", - пише телеведучий.

відео дня

читайте також"Вам буде соромно": Дмитро Комаров показав, як Росія знищує себе

За його словами, війна знімає маски. І навіть у соцмережах видно, хто справжній, а хто намагається виглядати таким, яким не є.

'Помер, вбили': Комаров розлютився на питання, чому його довго немає в соцмережах

"Я б міг сьогодні запилити одну з тисяч фоток, зроблених на передовій - в окопах, під градами, на танку. І ви б навіть не дізналися, що я в місті. Міг би не постити сьогоднішнє фото в піджаку, щоб не засудили: "а як же – війна, а він в піджачку катається". Але я не брешу. А якщо про мене хтось скаже, подумає або напише гидоту – мені пофіг. У мене є життя, в якому чіткі пріоритети. І соцмережі там не в першій і навіть не в другій десятці. Це інструмент журналіста для спілкування з аудиторією, коли є необхідність", - пише він.

Комаров також додав, що з ним все добре.

"Бажаю добра. І жити, не дивлячись на війну, цінувати кожен день. Жити в реальному світі, а не соцмережах. Соцмережі, дозуючи, використовувати як джерело інформації. Цінувати свою сім'ю і країну. Ось за що можна віддати життя. За сім'ю і Україну. Все інше-другорядне", - резюмує він.

Нагадаємо, раніше телеведучий Дмитро Комаров показав кадри знищеного вертольота російської армії на полі в Харківській області. Поруч з бортовим номером наклеєна частина свастики "Z", яку в РФ напередодні Дня Перемоги чіпляють скрізь, де не влучивши.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти