Може зомліти прямо на фронті: Julik зізнався, що боїться отримати повістку

13 серпня 2024, 14:16
162
Український співак Julik прокоментував мобілізацію артистів та чесно зізнався, чи боїться опинитися в лавах ЗСУ на фронті.
Julik зізнався, чи боїться мобілізації
Julik розповів, чи боїться мобілізації / колаж: Главред, фото: скріншот, Julik / Instagram

Співак Julik (справжнє ім'я – Назарій Гук) розповів, що вже вже пройшов ВЛК та оновив свої дані у ТЦК. В програмі "Слава +" артист зізнався, що готовий до того, що йому може прийти повістка, однак страх присутній.

"Я не вважаю себе тією людиною, яка вміє воювати, тримати зброю. По-перше, я розумію, що я сліпий, не дай Боже щось з окулярами... У мене поганий зір, десь мінус 5. Не вмію я цього. Ну якщо доведеться, тоді поїду. Але маю надію, що люди тямущі й розуміють, що я там тільки заважатиму",– сказав ексучасник гурту Dzidzo.

Хто такий Julik?

JULIK (Юлік) (справжнє ім'я — Гук Назарій Володимирович, нар. 23 січня 1990, Львів, Львівська область, Українська РСР, СРСР) — український шоумен, автор та композитор пісень, саундпродюсер та ведучий івентів.

відео дня

Колишній учасник колективу "DZIDZIO".

У 2021 році став зірковим експертом телепроєкту Співають всі на телеканалі Україна, повідомляє Вікіпедія.

Розмовляючи зі своїми друзями-військовими і захисниками, для яких виступає, артист запитав, чи потрібен він на фронті. Більшість відповідали однаково: якщо буде у підрозділі, його постійно прикриватимуть, а через це можуть полягти інші.

Коментуючи мобілізацію артистів, Julik заявив, що кожен має робити те, до чого він морально готовий. Сам він не може сказати точно, що може і хоче воювати.

"Я за те, щоб кожен робив те, що вміє або те, до чого психологічно готовий. Я не можу бути впевнений у своїй психіці, що я туди прийду і робитиму те, що мені накажуть. Різні випадки бувають. Бувало, що хлопці розстрілювали побратимів, бо боялися і т.д. Я напевно ні, я просто зомлію і все",– сказав Julik.

Зірки українського шоу-бізнесу на фронті - останні новини:

Нещодавно Віталій Козловський порівняв свіже фото зі служби з кадром з юності. Порівняно з цим образом із минулого нинішній зовнішній вигляд артиста, який зараз служить у ЗСУ, значно відрізняється. Козловський змінив модні укладки на стриману зачіску, а яскраві концертні вбрання - на піксель.

А от актор Тарас Цимбалюк повістку отримав, але до ЗСУ не пішов. Тепер він переживає через закиди з приводу того, що він не на фронті, проте він займається благодійністю і допомагає військовим на фронті.

Український музикант Віктор Бронюк нещодавно звільнився із ЗСУ і пояснив, чому так вирішив. Артист перебував на службі у Збройних силах упродовж 1 року і 2 місяців, він вступив у війська ще на початку великої війни.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти