Урожай буде радувати до пізньої осені: що можна садити на городі в червні

8 червня 2023, 14:11
Червень - підходяща пора для продовження посадки багатьох рослин. Главред розповість, що можна садити у відкритий грунт в червні.
Що можна садити на городі в червні
Що можна садити на городі в червні / колаж: Главред, фото: instagram dacha_sad_natali

На початку літа можна продовжувати посадку рослин, які можуть плодоносити до пізньої осені. Ми розповімо, що можна садити у відкритий грунт в червні, щоб довше радіти свіжим продуктам.

Що можна садити на городі в червні - упор на зелень

Як відомо, зелень - це клітковина і величезна маса корисних елементів. Саме цей продукт необхідно додавати в салати та інші страви для того, щоб збагачувати організм необхідними речовинами.

У червні можна садити таку зелень як салат. Цей вид рослини зріє кожні 25 днів і садити його можна практично кожні два тижні.

відео дня

Також непогано посадити в червні петрушку, шпинат і базилік. Цю зелень потрібно садити, коли зниження температури мінімальна і погода тепла.

Крім іншого, звичайно, не буде зайвим кріп. Його необхідно садити ближче до кінця місяця і ви побачите, як протягом 35 днів ви зможете порадіти першої зірваної зелені.

Які квіти можна посадити в саду в червні - будуть радувати до заморозків

У червні в грунт можна посіяти насіння, які відрізняються тим, як максимально швидко сходять і розквітають.

Красиву клумбу можна побачити досить скоро і радувати око на буде до перших морозів.

Посадити в клумбу в червні варто такі квіти, як календулу, чорнобривці, космею і кучеряві квіти. Насіння цих квітів можна сіяти в грунті і бути впевненим в довгому цвітінні.

Що можна посадити в червні в Україні - овочі

Серед овочів, які варто висадити в червні - досить багато популярних рослин. Всі вони важливі для організму людини, а значить варто їх посадити. У червні добре вирощувати огірки, горох, гарбуз і кабачки, також морква і буряк. Крім іншого, можна також посадити зелену цибулю.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти