Усика затримали в Польщі: причина не вкладається в голові - польські ЗМІ

18 вересня 2024, 10:23
734
Правоохоронці в аеропорту з незрозумілих причин не хотіли пускати на борт літака товариша Усика.
Усика затримали в Польщі: причина не вкладається в голові - польські ЗМІ
Причини затримання Усика в аеропорту Польщі / Коллаж: Главред, Фото: УНИАН, скриншот

У вівторок ввечері, 17 вересня, українського боксера Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова разом з його тренером.

Причиною цього видання Przeglad Sportowy та ESPN називають нібито "непридатний стан для польоту".

Повідомляється, що зірка боксу приїхав на автомобілі з Києва до Кракова, а звідти хотів вилетіти на тренувальний збір до Валенсії (Іспанія). Це місце, де боксер активно готується до реваншу проти Тайсона Ф'юрі. Як відомо, бій відбудеться 21 грудня 2024 року.

відео дня

Хто такий Олександр Усик?

Олександр Усик - непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях. Найкращий боксер незалежно від вагової категорії за версією журналу "The Ring" (2022-2023). Чинний чемпіон світу в професійному боксі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO (2021-н. ч.) і The Ring (2022-н. ч.) у важкій вазі та абсолютний чемпіон світу (2018-2019) у першій важкій вазі, повідомляє "Вікіпедія".

Свій коментар польському виданню Przeglad Sportowy дав промоутер чемпіона Анджей Василевський з посиланням на менеджера Усика Олександра Красюка. За його словами, правоохоронці в аеропорту з незрозумілих причин не хотіли пускати на борт літака товариша Усика. Своєю чергою спортсмен висунув ультиматум, що сам не полетить, і був проти затримання друга.

ESPN з посиланням на власні джерела також підтвердило, що Усику та його тренеру Сергію Лапіну відмовили в посадці на рейс після того, як представник авіакомпанії вирішив, що у них "непридатний стан для польоту".

За даними співрозмовника видання, Усик пояснив, що з ними все гаразд, але виснажені після майже 14-годинної поїздки з Києва. Через мовний бар'єр і категоричну позицію боксера їх було затримано.

Затримання Олександра Усика - новини за темою

Раніше про те, що українського боксера Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова, повідомив депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк.

Нардеп опублікував відповідне відео у своєму Telegram-каналі. На кадрах видно, як група чоловіків у військовій формі виводять Усика з приміщення. Після короткої розмови з поляками спортсмен заклав руки за спину.

Як відомо, Олександр Усик уперше прокоментував своє затримання у Кракові. Чемпіон подякував дипломатам за підтримку, а також заявив, що президент України Володимир Зеленський особисто сприяв вирішенню його питання.

Сам Зеленський також розказав подробиці затримання Усика. Він заявив, що дуже обурений таким ставленням поляків до боксера.

Інші новини про Усика:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти