Встигнете законсервувати: три способи, як довше зберегти огірки свіжими

27 липня 2023, 16:28
Главред розповість, як зберігати огірки, щоб вони довше залишалися свіжими.
Як довше зберегти огірки свіжими
Як довше зберегти огірки свіжими / колаж: Главред, фото: pexels

Літо - розпал сезону огірків. Цей період багато хто чекає з нетерпінням для того, щоб насолодитися і наситити організм вітамінами. Також багато хто очікує сезону огірків, щоб приготувати консервацію на зиму. Однак у великих обсягах огірки можуть швидко псуватися, а зіпсований продукт завжди шкода. Ми розповімо, як можна довше зберегти цей фрукт свіжим.

Як довше зберегти огірки свіжими - перший спосіб

Найпоширеніший і досить простий спосіб - це зберігання огірків в поліетилені. Для того, щоб вони довго зберігалися, необхідно зволожити марлю і покрити плоди зверху, не закриваючи при цьому поліетиленовий пакет. Періодично зволожуючи марлю, огірки зі зберіганням в такому способі можуть зберігатися і близько 10 днів.

Де і як правильно зберігати свіжі огірки - другий спосіб

Також для зберігання огірків не погано підійде ще один варіант зберігання. Кожен плід можна загорнути в паперовий рушник, після чого скласти в целофановий пакет. Таким чином огірки можуть зберігатися протягом двох тижнів.

відео дня

Як зберегти свіжі огірки в холодильнику

Крім іншого, є менш поширений спосіб - зберігання огірків у воді. Таким чином можна зберегти огірки протягом 3-4 тижнів.

Необхідно наповнити миску водою на 1-2 сантиметри хвостиками вниз помістити в неї огірки і відправити ємність у відділення для овочів. Воду в ємності потрібно міняти щодня.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти