Втомилася від їхніх витівок: хвора Кейт Міддлтон відмежувалась від Меган і Гаррі

13 серпня 2024, 17:00
230
Онкохворій Кейт Міддлтон ігри Гаррі та Меган Маркл вже сидять в печінках, тому вона намагається максимально "відсторонитися" від усієї драми.
Втомилася від їхніх витівок: хвора Кейт Міддлтон відмежувалась від Меган і Гаррі
Хвора Кейт Міддлтон відмежувалася від Меган та Гаррі / коллаж: Главред, фото: instagram.com/archewell_sussex_, instagram.com/princeandprincessofwales/

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон остаточно "втомилася від ігор принца Гаррі та Меган Маркл". Таку версію висунуло видання Heat.

Дружина принца Вільяма приєдналася до своєї сім’їу шотландському замку Балморал, де вони відпочивають із королем Чарльзом ІІІ, королевою Каміллою та принцесою Анною.

Однак принц Гаррі та Меган Маркл в списку запрошених не перебувають. Їх виключили через ворожнечу з королівською родиною Великої Британії.

відео дня

За версією джерела видання Heat, хвора на рак Кейт зараз ставить основний акцент на на лікуванні раку, а від драми навколо Сассекських намагається "відсторонитися".

"Кейт і Вільям заборонили все, що пов’язано з Меган і Гаррі, оскільки цього літа вони беруть тайм-аут, щоб насолодитися так необхідним перепочинком і провести час із сім’єю. Вони вирішили створити жорсткий кордон, щоб захистити її від усіх стресів і розладів, які створюють Гаррі та Меган, що, зрозуміло, негативно впливає на її фізичне здоров’я, а також на її психічне здоров’я", — розповів інсайдер.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Як відомо, нещодавно 42-річна принцеса Уельська Кейт Міддлтон оголосила причину її відриву від публічного життя: їй діагностували рак після запланованої операції на черевній порожнині на початку цього року, і вона проходить те, що вона назвала "профілактичною" хіміотерапією.

Втомилася від їхніх витівок: хвора Кейт Міддлтон відмежувалась від Меган і Гаррі
Біографія Кейт Міддлтон/ Інфографіка Главред

"Вільямові набридло бачити, як схвильована та тривожна ставала Кейт щоразу, коли Меган і Гаррі робили або говорили щось, що негативно вплинуло на них", — додало джерело.

Також стало відомо про те, що Кейт відсторонюється від усього, що стосується Гаррі та Меган, а натомість насолоджується "тривалими прогулянками з Вільямом і проведенням якісного часу з дітьми".

Принцеса Уельська "займається лише тим, що приносить їй справжню радість і внутрішній спокій".

Кейт Міддлтон - останні новини:

Нещодавно Кейт Міддлтон з'явилася в новому відеоролику, приуроченого до завершення Олімпіади-2024. Принц і принцеса Уельські на відео привітали британських спортсменів з їхніми успіхами на Олімпійських іграх у Парижі і подякували їм за прекрасне видовище від імені британського народу.

Окрім цього, джерело з оточення принца і принцеси Уельських повідомило, як змінилися стосунки в їхньому шлюбі на тлі онкології і складного лікування Кетрін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти