Найгарніший шоколадний манікюр осінь 2022, що пасує під усе і виглядає дорого

18 жовтня 2022, 19:15
Стильний осінній манікюр 2022 шоколадного кольору витканий зі світлих і темних відтінків, але прикраси - мінімальні.

Щоб осінь пройшла відмінно, потрібно вибрати колір лаку для нігтів, перед яким складно встояти, коли за вікном стає прохолодно. Шоколадний манікюр розтопить навіть найхолодніше серце, головне - підібрати правильний відтінок, який викликає у вас найприємніші емоції.

відео дня

Крім того, шоколадні нігті мають шикарну якість: завдяки величезній палітрі відтінків вони підходять практично всім жінкам і гарно поєднуються з будь-яким одягом, навіть якщо ваш стиль - лаконічний і стриманий. Саме тому шоколадний манікюр 2022 опинився на вершині модного Олімпу - він надихає, вражає і виглядає дорого!

Осінній манікюр шоколадного кольору витканий зі світлих і темних відтінків, але прикраси - мінімальні. А якщо ви "закохалися" відразу в кілька відтінків коричневого кольору, то сміливо комбінуйте їх на своїх нігтях - доповнюючи один одного, вони подарують вам ще більше радості і задоволення.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який шоколадний манікюр пасує під усе і заслуговує на особливу увагу, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві та актуальні зразки для натхнення.

Шоколадний манікюр леопард

Лаки шоколадних відтінків можуть стати вдалою основою для леопардового принта, який цієї осені знову цікавий модницям у всьому світі. Щоправда, тут важливо дотримуватися правила - "менше, але краще". Щоб вийшов гарний манікюр осінь 2022, "плями" хижака слід малювати не на всіх нігтях - на одному або двох буде більш ніж достатньо.

Шоколадний манікюр 2022
Шоколадний манікюр 2022 / Instagram

Шоколадний манікюр із золотом

Цей варіант манікюру робить образ більш м'яким і теплим, тому він ідеальний для холодної пори. При цьому врах*йте, що з золотистим лаком "товаришують" практично всі відтінки шоколадного. Можете на нігтях шоколадного кольору розлити трохи блиску, або просто пофарбуйте кілька нігтів золотистим лаком, а інші нехай будуть "смачними" - шоколадними.

Шоколадний манікюр 2022
Шоколадний манікюр 2022 / Instagram

Бежево-шоколадний манікюр на осінь 2022

Бежевий колір у парі з шоколадним - майже як кава з молоком, і цей дует має повне право прикрашати ваші нігті восени. До того ж, усього лише один бежевий нігтик створить диво на ваших руках - шоколадний колір стане виразнішим і чарівливим. Такий коричневий манікюр - дуже стильний і елегантний, не пропустіть можливість відчути його красу.

Шоколадний манікюр 2022
Шоколадний манікюр 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти