"Влаштують жах": астролог назвала 1 день у грудні, коли чекати випробувань Україні

9 грудня 2022, 11:31оновлено 9 грудня 2022, 20:46
124634
Окупанти готують хитрий план на окупованих територіях та можуть влаштувати неприємності 22 грудня, каже астролог.
гороскоп, гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Грудень для України буде дуже напруженим місяцем. Як зазначає астролог Яна Тимощук, окупанти спробують наступати та залякувати українців.

Крім того, за її словами, в грудні існує одна вкрай небезпечна дата.

"З точки зору безпеки в Україні можуть бути прильоти і пошкодження енерго структур. Небезпечними вважаються дати після Повного місяця - 9,10,11 грудня. Варто враховувати дати 12.02.2022 та 22.02.2022 лютого. Ті, з якого почалися військові дії. Зараз буде - 22.12.2022 року. Там де багато двійок - чекати біди. З точки зору астрології є небезпечні сполуки. Будуть серйозні "боєголовки". Ядерна загроза якось програється. Особливо варто бути обережним тим, хто перебуває на окупованих територіях. Ворог наступатиме і залишатиме після себе жах на окупованих територіях. Особливо буде на херсонському напрямку. Таке буде відбуватися до Нового року", - сказала астролог.

Вона зазначає, що ми можемо отримати хороші і добрі новини протягом 9-11 грудня.

"Ми будемо тримати оборонну позицію, і на полі бою йде сильне дійство. Це буде складний період, але і переможний. На деяких напрямках будемо перемагати", - сказала астролог.

Що чекає Україну 22.12.2022 - прогноз

"Певні території можуть бути звільнені. Буде дуже багато питань щодо атомної електростанції. Будемо шукати союзників, які будуть сильно допомагати. Ближче до 3 декади місяця отримаємо допомогу. Можуть активізуватися зрадники у владі і те, що може шокувати", - сказала Яна Тимощук у своєму прогнозі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти