Побачити та заплакати: названо 5 дрібниць, які дико старять жінку

13 листопада 2021, 18:27оновлено 13 листопада 2021, 19:05
У спробі скинути зайві 10 років, всі зусилля йдуть на те, щоб приховати сивину і позбутися від зморшок. А проблема - в дрібницях.
Побачити та заплакати: названо 5 дрібниць, які дико старять жінку
Названо 5 дрібниць, які дико старять жінку / Instagram

Складно знайти жінку, яка хотіла б виглядати старшою, ніж вона є, і до того ж відчувати себе такою. Тому кожна, як уміє, намагається зробити все для того, щоб приховати візуальні ознаки цього дивного віку, в якому за спиною досвід, мудрість і розуміння, що таке щастя.

Але у спробі скинути зайві 10 років, всі зусилля йдуть на те, щоб приховати сивину та позбутися від зморшок. Ба більше: в хід йде навіть одяг, який візуально омолоджує. Жінки ретельно підбирають гардероб і позбавляються від усього того, що може зробити їм ведмежу послугу.

Водночас на цьому тернистому шляху багато жінок не звертають уваги на деталі. А проблема - в дрібницях.

Ці модні помилки здатні звести нанівець всі ваші зусилля.

Ось п'ять речей, які змусять вас виглядати старшою, ніж ви є насправді.

Тонкі і неприродні брови старять жінку

Ніщо так не старить жінку, як брови, які виглядають штучно через занадто велику кількість косметики. Крім того, тонкі брови теж дико старять обличчя. І навпаки, густі брови красномовно свідчать про те, що їх власниця сповнена сил і молода.

"Накачані" губи старять жінку

Не соромтеся губ, які подарувала вам природа. Звичайно, повні губи надають обличчю свіжості, але якщо в гонитві за молодістю ви використовували занадто багато філера, то отримаєте протилежний ефект й оточення сприйматиме вас старшою, ніж ви є насправді.

"Щедрий" макіяж старить жінку

Не дарма кажуть, що менше – краще. Якщо ви нанесете занадто багато тонального крему, товстий шар може змусити вас почуватися старшою. Жирний макіяж підкреслює тонкі лінії і зморшки, і робить їх помітнішими.

Невдалий колір волосся старить жінку

Запам'ятайте: якщо у вас теплий відтінок шкіри, а ви фарбуєте волосся в чорний або холодний темний відтінок, тоді колір волосся і відтінок шкіри будуть "воювати" між собою, і ви в результаті виглядатимете старшою. До всього іншого кола під очима стають чіткішими, а це ніяк не сприяє омолодженню.

Складні та застарілі зачіски старять жінку

Звичайно, у кожної з нас своя історія, і свої спогади. Але якщо ви десять, а то і цілих 20 років не виходьте з однієї зачіски, то навіть не сподівайтеся на те, щоб виглядати молодшою. Застаріла зачіска може змусити вас відчути себе старшою, ніж ви є, і це буде дуже помітно.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти