Впізнати складно, повірити неможливо: як зірки Голлівуду виглядають без макіяжу

31 березня 2023, 09:01
Бездоганний сценічний образ часто захмарно далекий від реальної картини. Втім, природну чарівність не намалюєш ніякої косметикою. А у них цих чар в надлишку.
Леді Гага, Демі Мур, Селін Діон
Як голлівудські знаменитості виглядають без макіяжу / instagram.com/celinedion, ua.depositphotos.com

Ми звикли бачити їх під сяйвом софітів, на червоних доріжках при повному параді, або на телеекранах, де візажисти творять з ними справжні дива. Але насправді голлівудські знаменитості без макіяжу нічим не відрізняються від "простих смертних".

Більш того, зірки іноді не проти продемонструвати світу свою домашню, природну сторону, і без збентеження показують себе без косметики і фотошопу в соціальних мережах.

Правда, без конфузів не обходиться: зірки без макіяжу часто виглядають зовсім не так, як на сяючих від ретуші обкладинках журналів. Однак чи так це погано? Адже артисти - майстри перевтілення, і не дивно, що їх сценічні та екранні образи лише приховують їх природний шарм.

відео дня

Главред покаже знаменитостей, яких відсутність макіяжу змінює до невпізнання.

1. Селін Діон

Канадська поп-діва з янгольським голосом Селін Діон вже давно не виходить на публіку - співачка страждає важкою хворобою, через яку не може виступати. Проте, вона не покидає своїх фанатів, і часом балує їх свіжими знімками або фотоспогадами з її грандіозних концертів.

Селін Діон
Як Селін Діон виглядає без макіяжу / instagram.com/celinedion

2. Леді Гага

В реальному житті Стефані Джерманотта (справжнє ім'я співачки) не розгулює в нарядах з м'яса, і не надягає 30-тисантиметрові підбори. Без макіяжу і зухвалих концертних нарядів Леді Гага перетворюється в миловидну дівчину, в якій і не розгледиш всю ту бурю емоцій та міць голосу, яку вона дарує своїм фанатам.

Леді Гага
Як Леді Гага виглядає без макіяжу / instagram.com/ladygaga

3. Мішель Пфайффер

У 80-ті роки акторка була справжнім секс-символом. З віком вона трохи змінила амплуа, але привабливість Пфайффер не розгубила - з макіяжем або без, цілком очевидно, що Мішель залишається зіркою при будь-яких обставинах.

Мішель Пфайффер
Як Мішель Пфайффер виглядає без макіяжу / instagram.com/michellepfeifferofficial

4. Адель

Яскравий концертний макіяж завжди був невід'ємною частиною шоу Адель. Вона надає перевагу яскравому акценту на очі з драматичною голлівудської стрілкою, накладним віям, чітко окресленим губам. Все це вкрай ефектно виглядає на сцені, але в повсякденному житті, без всієї цієї мішури, Адель виглядає нітрохи не гірше. А може навіть і краще. Тепло, по-домашньому.

Адель
Як Адель виглядає без макіяжу / instagram.com/adele

5. Демі Мур

Глядачі бачили акторку і в образі суворої жінки-солдата з поголеною головою, і в якості тендітної романтичної героїні. Демі Мур завжди легко перевтілювалася на екрані, і продовжує показувати цей фокус в реальному житті - з макіяжем і без.

Демі Мур
Як Демі Мур виглядає без макіяжу / instagram.com/demimoore

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - принцесу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти