У квітні хід війни в Україні круто зміниться: астролог назвав ключову дату

3 квітня 2022, 11:22
Найближчі три місяці будуть важкими для всіх українців, свідчить гороскоп. З 8 по 12 квітня відбудеться загострення в суспільстві, а не на фронті.
гороскоп для України,
Астролог склав гороскоп для України на квітень 2022 / Колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Олександр Беспалов склав гороскоп для України на квітень 2022 року і спрогнозував, чи чекати на завершення війни у другий місяць весни.

За словами фахівця, 7 квітня - ключова дата, яка вплине на хід війни в Україні. Цього дня завершиться з'єднання Марса і Сатурна. Марс символізує агресію, а це означає, що після цієї дати ескалація піде на спад, йдеться у прогнозі, оприлюдненому на каналі в YouTube.

"У 1939 році, коли було з'єднання Марса і Сатурна, почалася Друга світова війна. Така ж комбінація супроводжувала розпад Радянського Союзу і Карибську кризу", - розповів астролог.

відео дня

З 8 по 12 квітня відбудеться ще одне загострення. Але цього разу в суспільстві, а не на фронті.

В цілому, найближчі три місяці будуть важкими для всіх українців.

"У квітні на нас також чекає транзит Сатурна в Козерозі.... Сатурн - це повелитель карми, владика карми. Він перебуватиме в Козерозі до 29 квітня 2022 року", - розповів астролог.

Він уточнив, що в цей же період в 2021 році людей по всьому світу косила пандемія коронавірусу.

читайте такожПутін скоро помре через зраду: нумеролог назвав терміни та ім'я "Юди"Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для України на квітень 2022 і спрогнозував, чи варто боятися бомбардувань західним регіонам країни.

У свою чергу, астролог Анжела Перл також склала гороскоп для України 2022 і розповіла, що дуже часто війни закінчуються, коли з'єднуються планети, які відповідають за мир - це Юпітер і Нептун.

"І зараз таке ж з'єднання Юпітера з Нептуном буде 12 квітня. Тобто в квітні буде зрозуміло, що війна не може тривати. І зрозуміло буде, що перемога - за Україною. Україна не може не перемогти. Це у всіх гороскопах, на всіх картах видно", - заявила астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти