У боргах, як у шовках: 3 знаки зодіаку, які витрачають все до копійки

21 вересня 2022, 19:28оновлено 26 вересня 2022, 16:46
Фінансова грамотність їм не завадить.
Гороскоп жовтень 2022
Гороскоп на жовтень 2022 - 3 знаки, які не вміють розпоряджатися грошима / ua.depositphotos.com/

Для трьох знаків зодіакального кола питання грамотного планування бюджету та економії – саме нудна справа. Вони не звикли ні в чому собі відмовляти, проте їх капризи часто влітають в копієчку. Вони з тих, хто точно позичає до зарплати.

Про те, хто зі знаків звик оточувати себе дорогими речами, читайте в матеріалі: Живуть на широку ногу: 4 знаки зодіаку, які люблять розкішне життя.

Астрологи назвали три знаки гороскопу, які не вміють контролювати витрати. І це дуже часто обертається проблемами.

Не поспішають примножувати капітали

Представники вогняного знака надають матеріальним цінностям велике значення. Гроші для них стають інструментом отримання задоволення. Однак Стрільці не поспішають почати багато заробляти. Працюючи, вони забезпечують тільки базові потреби. У фінансових питаннях вони часто покладаються на інших людей - впливових покровителів, чоловіків або близьких друзів. Іноді така залежність може обернутися неприємностями.

Влазять у борги

У людей цього повітряного знака гроші довго не затримуються. Тільки у Водоліїв з'являються фінанси, вони тут же починають планувати свої витрати. Вони не вміють вкладатися в бюджет і стають частими гостями кредитних організацій. Оплатити свої "хотілки" Водоліям буває непросто, тому що вони звикли оточувати себе дорогими речами. Щедрий знак не поскупиться і на цінні подарунки для близьких людей. Цих людей ніяк не можна викрити в скупості.

читайте такожЧотири роки удачі: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків до 2026 року

Живуть до зарплати

Люди цього знака стихії води теж не володіють амбіціями і прагненнями примножувати свої капітали. Вони часто живуть від зарплати до зарплати і можуть позичити непомірну суму. Однак Риби часто мають грошове везіння, знаходяться люди, які готові допомогти їм матеріально.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти