У Європі вчені з'ясували, який вік у людини найщасливіший і чому

29 жовтня 2021, 15:18
Чисто психологічно, кажуть фахівці, сам по собі вік не впливає на більш щасливі ситуації, які у людей є або ще будуть.
Вік
Вчені з'ясували, який вік у людини найщасливіший / ua.depositphotos.com

Згідно з новими дослідженнями європейських вчених, найщасливіший вік у людини-30-34 роки. Про це повідомляється в новому сюжеті порталу ТСН.

Іспанський дослідник Бегонья Альварез досліджував опитування європейців у віці за 50 років і виявив, що найчастіше називали себе щасливими люди у віці від 30 до 34 років.

Як кажуть іспанські психологи, саме в цей чотирирічний період настає пік людських очікувань. А у жінок це ще й збігається з піком сексуальності.

Чисто психологічно, кажуть фахівці, Вік від 30 до 34 - половина життя. Він не впливає на більш щасливі ситуації, які у людей є або ще будуть. І якщо ставити питання без натяку на вік, то люди взагалі не назвуть його у відповіді на щастя.

читайте такожВік не перешкода: 70-річна жінка народила первістка

Нагадаємо, раніше колектив вчених з Університету Кембриджа і Університету Лідса (Великобританія) заявляли, що є спосіб повернути пам'ять мишам, які страждали від аналога вікової деменції.

До того вчені пояснили, чим корисний шоколад для здоров'я серця і мозку, а лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла, які продукти покращують пам'ять.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти