У Канаді голий політик "сходив по-маленькому" в чашку під час онлайн-засідання парламенту

30 травня 2021, 00:51
Звуть депутата Вільям Амос і він вже встиг вибачитися за свою поведінку. Він запевнив колег, що це сталося випадково.
У Канаді голий політик 'сходив по-маленькому' в чашку під час онлайн-засідання парламенту
У Канаді голий політики помочився в чашку / facebook.com/willamoscanada

Канадський політик опинився в центрі скандалу після того, як під час онлайн-засідання парламенту 26 травня помочився в чашку. До того ж він був абсолютно голим і потрапив у кадр.

Як повідомляє CNN, це вже друга витівка політика - 14 квітня він також засвітився оголеним під час відеодзвінка. Відзначається, що звуть депутата Вільям Амос і він вже встиг вибачитися за свою поведінку. Він запевнив колег, що це сталося випадково.

"Я мочився, не розуміючи, що був перед камерою. Хоча це і було випадково, це було абсолютно неприпустимо, і я прошу вибачення. Я глибоко збентежений своїми діями і тими стражданнями, які вони могли заподіяти комусь, хто був свідком цього", - написав він у Twitter.

відео дня

Політик додав, що тимчасово припинить виконувати обов'язки і звернеться за допомогою - щоправда, за якою саме, він не уточнив.

У Канаді голий політик 'сходив по-маленькому' в чашку під час онлайн-засідання парламенту

Вільям Амос є федеральним членом парламенту від муніципалітету Понтіак провінції Квебек від панівної Ліберальної партії Канади.

читайте такожЗаліз у труси: у Мережу злили розпусне відео з учасницями скандальної голої фотосесії в ДубаїРаніше у Віндзорському замку, в якому проходили похорони британського принца Філіпа, відразу після хвилини мовчання з натовпу вибігла оголена немолода жінка. Як пише британський таблоїд Daily Mail, вона намагалася прорватися через поліцейський бар'єр. Однак порушницю тут же затримали копи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти