У Карпатах на снігоходах заблукало троє чоловіків: двох вже знайшли

5 грудня 2021, 19:54
Близько 13: 10 сьогодні двоє заблукалих чоловіків вийшли на зв'язок з рятувальниками і розповіли, що перебувають на території турбази в Ужгородському районі.
сніг, Карпати
У Карпатах заблукало троє туристів на снігоходах / Facebook / chornogora . rescue112

На Закарпатті рятувальники продовжують шукати одного з чоловіків, які вчора заблукали під час поїздки на снігоходах в Карпатах. Двох заблукалих вже вдалося знайти, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Близько 13: 10 сьогодні двоє заблукалих чоловіків вийшли на зв'язок з рятувальниками і розповіли, що знаходяться на території турбази в Ужгородському районі. Однак місцеперебування третього чоловіка поки що невідоме.

Пошуки третього заблукалого, як пояснюють рятувальники, ускладнює сильний туман. Пошукова операція ведеться в районі долини Руна. До пошуків залучено 20 рятувальників, а також 6 волонтерів.

відео дня

Погода в Карпатах

У понеділок вранці 29 листопада, в Карпатському регіоні спостерігається рясний снігопад. Через триваючі опади обмежена видимість. Через снігопади видимість обмежена до 40 метрів.

Також Главред писав про те, що рятувальники попередили про можливе сходження лавин в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Небезпека виникла через сильні снігопади, повідомляє в суботу, 4 грудня, пресслужба ДСНС.

4 грудня у високогір'ї Івано-Франківської області, а 4-5 грудня у високогір'ї східної частини Закарпатської області збережеться значна сніголавинна небезпека (третій рівень).

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти