У Києві загубився 2-метровий удав Антоша: людей не боїться, їв два тижні тому

20 серпня 2021, 12:20
Пост господині в соцмережі викликав бурхливе обговорення серед користувачів.
У Києві загубився 2-метровий удав Антоша: людей не боїться, їв два тижні тому
Удав Антоша

У групі Facebook Сусіди. Голосіїв опубліковано оголошення про те, що в Києві під час прогулянки загубився 2-метровий удав. Інцидент трапився в Голосіївському районі столиці, біля економічного факультету КНУ ім. Шевченка.

"Загубився удав. У зеленій зоні перед економічним факультетом КНУ ім. Шевченка на прогулянці загубився домашній ручний удав звичайний. Неотруйна змія, розмір близько 2 метрів. Людей не боїться", - написала господиня тварини Світлана Сухенко, у якої місцем роботи вказано Мін'юст.

читайте такожПолтавка знайшла у своїй квартирі величезного удава з Бразилії"Раптом хто зустріне - буду вдячна за достовірну інформацію про місцезнаходження. У разі повернення удава - грошова винагорода. 067-271-3337", - зазначила господиня удава.

відео дня

Пост викликав бурхливе обговорення серед користувачів.

"О*рыныти просто, поки цей Антоша гуляє на волі х*ін я спати буду нормально з відкритими вікнами, балконами... Не зрозумію ніколи людей, які тримають змій... Собак мало, котів мало? Або адреналіну в житті не вистачає?!",- прокоментувала Яся Буран.

У Києві загубився 2-метровий удав Антоша: людей не боїться, їв два тижні тому

"У цій історії прекрасно все... співробітник Міністерства юстиції для чогось вигулює двометрового удава на ім'я Антон в спальному районі і по ходу губить його ... Як можна втратити двометрового удава? - це залишається загадкою... жителі району одні співчувають удаву і його господині, інші в шоці закривають всі отвори в квартирі і дивляться під ноги і по сторонах, треті гуморять... Новина швидко потрапляє в ЗМІ. Після закону про заборону тварин у цирку, треба бути послідовним і заборонити тримати тварин у неприродному для них середовищі", - прокоментувала Користувач Une Journée.

"Головне щоб удавчик не зголоднів... І не запітонив чиюсь собачку...",- написала Ірина Роман.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти